BİLGİSAYAR PARÇASI ALABİLECEĞİM SİTELER

Rinnegan

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı ve güvenli parça alabileceğim site önerir misiniz? İncehesabın cuma günleri saat 19.00'da indirimi varmış. Böyle büyük güzel indirimler yapan sitelerde önerebilirsiniz İtopya'ya baktım ama ordaki bütçeler hep yüksek. Şuan aklımda incehesap var bir kaç parça alacağım ama ucuz bulabileceğim yerler öneriyorsanız oralara bakıp indirip kovalayağım(işlemci soğutucu,ssd,termal macun vb.almayı planlıyorum)

Büyük PC mağazaları tekli satış genellikle biraz daha pahalı yapıyorlar. (Her ürün için geçerli değil)
Gaminggecesi bakabilirsiniz.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı ve güvenli parça alabileceğim site önerir misiniz? İncehesabın cuma günleri saat 19.00'da indirimi varmış. Böyle büyük güzel indirimler yapan sitelerde önerebilirsiniz İtopya'ya baktım ama ordaki bütçeler hep yüksek. Şuan aklımda incehesap var bir kaç parça alacağım ama ucuz bulabileceğim yerler öneriyorsanız oralara bakıp indirip kovalayağım(işlemci soğutucu,ssd,termal macun vb.almayı planlıyorum)
game garaj var ama hazır sistem satıyor tekli satılan ürünleri var
sinerji
teknpbiyotik
hepsiburada

Akakçe
hepsiburada
trendyol
gittigidiyor
sahibinden(2. el)
itopya
vatan computer
monster
amazon TR
gelbura
aliexpress
sinerji
incehesap
teknobiyotik
game garaj

yurtdışı:
newegg
bangood(klavye)

Akakçe
hepsiburada
trendyol
gittigidiyor
sahibinden(2. el)
itopya
vatan computer
monster
amazon TR
gelbura
aliexpress
sinerji
incehesap
teknobiyotik
game garaj

yurtdışı:
newegg
bangood(klavye)
sizce incehesap gaming gecelerinde elle tutulur indirim oluyormu hiç denk gelmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri