Nasıl oldu? Markası ve modeli neydi?Dün geceki fırtınada olan benim bilgisayarın güç kaynağına oldu, yandı gitti. 500w ve üzeri kaliteli bir psu arıyorum önerebileceğiniz birşeyler var mıı? Ekran kartım asus gtx 560.
İstanbul'da oturuyorum gece çok kötü fırtına koptu ağaçlar falan devrildi, pc kapalı şekilde fişe takılıydı sabah baktım açılmıyor, tamirciye götürdüm psu yanmış dediler.Nasıl oldu? Markası ve modeli neydi?
Tamam markası ve modeli neydi?İstanbul'da oturuyorum gece çok kötü fırtına koptu ağaçlar falan devrildi, pc kapalı şekilde fişe takılıydı sabah baktım açılmıyor, tamirciye götürdüm psu yanmış dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul'da oturuyorum gece çok kötü fırtına koptu ağaçlar falan devrildi, pc kapalı şekilde fişe takılıydı sabah baktım açılmıyor, tamirciye götürdüm psu yanmış dediler.
Alternatif tamirciye götürür müsün? PSU bilgisayar kapalıyken yanması biraz saçma geldi. Büyük ihtimal sigortası atmıştır. Alternatif yerlere sor fikir sahibi ol.İstanbul'da oturuyorum gece çok kötü fırtına koptu ağaçlar falan devrildi, pc kapalı şekilde fişe takılıydı sabah baktım açılmıyor, tamirciye götürdüm psu yanmış dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul'da oturuyorum gece çok kötü fırtına koptu ağaçlar falan devrildi, pc kapalı şekilde fişe takılıydı sabah baktım açılmıyor, tamirciye götürdüm psu yanmış dediler.
Tamam markası ve modeli neydi?