Çözüldü✓ Bilgisayar resetleniyor

Mesutgs05

80+
Reaksiyon skoru
8
Benim bilgisayarım 3 güne kadar bir problem yoktu şu son 3 günde bilgisayari 3 5 saat kullandıktan sonra kendisi resetliyor ısınmadan diyicem anlık olarak takip ediyorm isinmadan olduğunu sanmiyorm Virüs sanırım virüs programıyla taradım virüs böyle şeyler yapabilir mi bilen biriniz bana yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler

SİSTEMİM
RYZEN 5 1600 AF
ASROCK 3200MHZ A320M ANAKART
GTX 1660 DUAL EKRAN KARTİ
2X8 XPG ADATA RAM 3000MHZ
DARK 600W PSU
ADATA 480GB SSD

Anakarttan şüpheleniyotum

Benim bilgisayarım 3 güne kadar bir problem yoktu şu son 3 günde bilgisayari 3 5 saat kullandıktan sonra kendisi resetliyor ısınmadan diyicem anlık olarak takip ediyorm isinmadan olduğunu sanmiyorm Virüs sanırım virüs programıyla taradım virüs böyle şeyler yapabilir mi bilen biriniz bana yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler

SİSTEMİM
RYZEN 5 1600 AF
ASROCK 3200MHZ A320M ANAKART
GTX 1660 DUAL EKRAN KARTİ
2X8 XPG ADATA RAM 3000MHZ
DARK 600W PSU
ADATA 480GB SSD
Driverları kurarken driver güncelleme programı kullandın mı ? Donanımsal değil de yazılımsal bir sorun olabilir.

Donanımsal deği
driver booster kullandım fakat problemler yeni yeni karsıma cıkmaya basladı yani 3 aydır falan hivbir problem yok son 2 gündür böyle
bugün bi virus taraması yaptıjm 3 tane falan virus sildim 3 saat oldu daha kapanmadı bakalım

driver booster kullandım fakat problemler yeni yeni karsıma cıkmaya basladı yani 3 aydır falan hivbir problem yok son 2 gündür böyle
bugün bi virus taraması yaptıjm 3 tane falan virus sildim 3 saat oldu daha kapanmadı bakalım
Önerim pc'ne format atman ve atmadan öncede önemli yedeklerini muhafa edip sonrasında da anakartın marka modelini yazarak sayfasından kendi driverlarını indirip kurman olmalı.driver güncelleme programlarını kullanma kullandırtma.ekran kartı driverın içinde kendi sayfasından güncelini indir. Driverları indirme konusunda bana anakartın ve ekran kartının marka modelini yazarsan linklerini göndereyim.çözümümü deneyip uygularsan reset sorunu ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,946
Üyeler
190,835
Son üye
kartlara takla attıran
Geri