KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Okey bromHatta sen onu 4500TL yap.
Sınırları zorlamak istiyorum.
Okey bromHatta sen onu 4500TL yap.
Sınırları zorlamak istiyorum.
Tam onu yazacaktım. Şu sistemlere bak ama leş gibi fiyatlar. 4650 TL'ye toplanan şeye bak. Hay ben böyle damadın aklını se...veyim. Bu arada sanırım şuan düşük - orta - yüksek level sistemler toplanmış. 2070S ve üstü daha üst seviyeler. Zaten 2070 = 2060s.Fiyatlar uçmuş durumda, bakın göreceksiniz.
Besliyor. Fakat ucu ucuna , yine de besliyor.Güzel Rehber yalnız 1200 AF 570 beslemiyor ki
Colorful ve Galax gibi markaların Ekran Kartı stoğu bitti, o yüzden fiyatlar yüksek.Tam onu yazacaktım. Şu sistemlere bak ama leş gibi fiyatlar. 4650 TL'ye toplanan şeye bak. Hay ben böyle damadın aklını se...veyim. Bu arada sanırım şuan düşük - orta - yüksek level sistemler toplanmış. 2070S ve üstü daha üst seviyeler. Zaten 2070 = 2060s.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Besliyor. Fakat ucu ucuna , yine de besliyor.
Bu bütçede bunun önüne geçemiyoruz, 9100F almaktan iyidir. Ayrıca çoğu oyunda besliyor zaten.Güzel Rehber yalnız 1200 AF 570 beslemiyor ki
Hayır. Demek istediğim pandemi süreci yeni yeni başlamışken MSI ASUS vs vs. gibi markaların da ürünleri vardı ve daha uygun fiyatlarla. Cidden piyasa gereksiz yüksek şuan. Gerçi o zamanlarda yüksekti ama ülkenin her zaman ki hâline göreydi fiyatlar. Sadece 3000 serisi kartlara %110 vergi ödüyoruz alırken. 1 bana 1.10 devlete , saçmalığa bak.Colorful ve Galax gibi markaların Ekran Kartı stoğu bitti, o yüzden fiyatlar yüksek.
Asus TUF Evo 5600XT kartlar 3300TL biliyor muydun? Kötü durumdayız.Hayır. Demek istediğim pandemi süreci yeni yeni başlamışken MSI ASUS vs vs. gibi markaların da ürünleri vardı ve daha uygun fiyatlarla. Cidden piyasa gereksiz yüksek şuan. Gerçi o zamanlarda yüksekti ama ülkenin her zaman ki hâline göreydi fiyatlar. Sadece 3000 serisi kartlara %110 vergi ödüyoruz alırken. 1 bana 1.10 devlete , saçmalığa bak.
Zaten 2018 dolar krizinden sonra patladı her şey.
Aynı fiyata 2060S olması pekiAsus TUF Evo 5600XT kartlar 3300TL biliyor muydun? Kötü durumdayız.
Aga 1200 de biraz önü kapalıColorful ve Galax gibi markaların Ekran Kartı stoğu bitti, o yüzden fiyatlar yüksek.
Bu bütçede bunun önüne geçemiyoruz, 9100F almaktan iyidir. Ayrıca çoğu oyunda besliyor zaten.