- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürleren azından 3600x ya da bi tık üstü kendi çevremden biliyorum 3600 işlemcisi olup valoda kasıyor diye söylenenler var ki arkadaşta online oyunlar oynuyormuş genellikle o açıdan demiştim
Anladım teşekkürleren azından 3600x ya da bi tık üstü kendi çevremden biliyorum 3600 işlemcisi olup valoda kasıyor diye söylenenler var ki arkadaşta online oyunlar oynuyormuş genellikle o açıdan demiştim
R5 3600e de zayıf demezsin yav, hala gayet iyidir kendisi.en azından 3600x ya da bi tık üstü kendi çevremden biliyorum 3600 işlemcisi olup valoda kasıyor diye söylenenler var ki arkadaşta online oyunlar oynuyormuş genellikle o açıdan demiştim
kötü demedim zaten ama yakında güncellemek gerekir diye düşünüyorum burada ekran kartı başrolde gözüktüğü için uyardımR5 3600e de zayıf demezsin yav, hala gayet iyidir kendisi.
İşlemci kartla uyumlu, RTX 3060a kadar gideri var işlemcinin. Sistemde 3060Ti veya 4060 falan olsa o zaman zayıf kalmış derdim ama RTX 2060 için iyi bile o işlemci.kötü demedim zaten ama yakında güncellemek gerekir diye düşünüyorum burada ekran kartı başrolde gözüktüğü için uyardım