Bilgisayar ses yapıyor

kimselerduymasın

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 3 2200G
RX 580 4GB
8GB CORSAİR 3000MHZ RAM
250 GB WD BLUE SSD
650W 80PLUS FRİSBY PSU
oyun oynarken normal video izlerken her hangi bişe yaparken bilgisayar dıırt dıırt diye ses ediyor takılıyor çok pis donuyor bizim evin elektriği sıkıntılıydı bana akım koruyucu priz dediler onuda aldım yine işe yaramadı bunun çözümü nedir ve neden böyle oluyor bilen varmı

Arkadaşlar sistemim
Ryzen 3 2200G
RX 580 4GB
8GB CORSAİR 3000MHZ RAM
250 GB WD BLUE SSD
650W 80PLUS FRİSBY PSU
oyun oynarken normal video izlerken her hangi bişe yaparken bilgisayar dıırt dıırt diye ses ediyor takılıyor çok pis donuyor bizim evin elektriği sıkıntılıydı bana akım koruyucu priz dediler onuda aldım yine işe yaramadı bunun çözümü nedir ve neden böyle oluyor bilen varmı
Bilgisayarın çevresinde televizyon buzdolabı dondurucu gibi elektrikle çalışan aletler var mı ?

hayır onlar mutfakta
Peki sistemin testlerini yaptınız mı ?
CPU : Prime 95
GPU : Furmark
SSD : Crystal Disk Mark (info)
RAM :MemTest
Benim tahminim sistemde darboğaz var işlemciyle ekran kartının kullanım oranlarını yazar mısınız ?

Fazla bir bilgim yok ama aldığım bir kaç duyumu söyleyeyim elektrik gidip gelmesi gibi durumlarda psu ya fazla bir akım giderse psu arızalanır bence aldığın yere garantisi varsa bir baktır yoksa da güvendiğin bir bilgisayarcıya götür çünkü bu sistemde sorun çıkması biraz saçma bir durum

Fazla bir bilgim yok ama aldığım bir kaç duyumu söyleyeyim elektrik gidip gelmesi gibi durumlarda PSU ya fazla bir akım giderse PSU arızalanır bence aldığın yere garantisi varsa bir baktır yoksa da güvendiğin bir bilgisayarcıya götür çünkü bu sistemde sorun çıkması biraz saçma bir durum
psu degisti sifirini verdiler garantiden yine aynı vatandan aldım sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki sistemin testlerini yaptınız mı ?
CPU : Prime 95
GPU : Furmark
SSD : Crystal Disk Mark (info)
RAM :MemTest
Benim tahminim sistemde darboğaz var işlemciyle ekran kartının kullanım oranlarını yazar mısınız ?
reis o testleri yaptık bi sorun yok pc de sıcaklıklarda normal hangi uygulamadaki kullanım oranlarını soruyorsunuz

PSU degisti sifirini verdiler garantiden yine aynı vatandan aldım sistemi

reis o testleri yaptık bi sorun yok PC de sıcaklıklarda normal hangi uygulamadaki kullanım oranlarını soruyorsunuz
Oyunlardaki kullanım oranlarını

heŕ

oyunlarda her şeyi sonuna kadar normal bi şekilde kullanıyo nasıl bakayım tek tek kullandıgına
MSI Afterburneri indirip kurun youtubedan videosunu izleyin nasıl kullanacağınıza dair
link :http://download.msi.com/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup.zip

Hocam bu sorunun cevabı var olsaydı ne olurdu ?
bilgisayar da statik elektriklenme olabilirdi ben yaşadım güç kablosunu çekip basma tuşuna uzun uzun basman lazım tabi önce kendi vücudundaki enerjiyi de topraklamayla atman lazım

MSI Afterburneri indirip kurun youtubedan videosunu izleyin nasıl kullanacağınıza dair
link :http://download.msi.com/uti_exe/vga/MSIAfterburnerSetup.zip

bilgisayar da statik elektriklenme olabilirdi ben yaşadım güç kablosunu çekip basma tuşuna uzun uzun basman lazım tabi önce kendi vücudundaki enerjiyi de topraklamayla atman lazım
Yani yakının da televizyon,buzdolabı gibi elektrikli aletle calışan eşya olursa ses mi yapıyor bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,345
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri