Merhabalar , bilgisayarım birden kapandı ve tekrar açılırken reboot and select proper boot device or vs vs. Diye hata verdi. Windows’um ssd ye yüklü ve sanırım görmüyor ssd yi. Yardım ederseniz sevinirim çok acil. Anakartım da msi.
Bootdan kontrol ettim başka bir şey seçili değil fakat ssdyi satafirm s11 olarak görüyor ismi farklı ve herhangi bi önyükleme işlemi yapmadım yani format felan atmadım hiç'Reboot And Select Proper Boot Device' hatasının nedeni yanlış önyükleme yapılmış olmasıdır. Format atmak ya da başka bir işlem yapmak için önyükleme önceliği farklı bir diske verildiyse bu hata ortaya çıkabilir.
Pny 480 GB ssdSSD'nin firmware'ı uçmuş. Garantisi var ise garantiye gönderebilirsin.
Eğer garantisi bittiyse de diski OS kurulu bir sisteme takıp Phison S11 Firmware'ı flashlaman gerekiyor.
SSD modelin nedir bu arada?
Çözüm: Patriot Burst SataFirm S11
Merhaba arkadaşlar, bugün 7 ay önce Patriot Burst 240GB aldırdığım bir arkadaşım aradı ve bilgisayar açılmıyor dedi. BIOS'dan baktığımda disk satafırm S11 gözüküyordu, forumda bazı kişilerde aynı sorunu yaşamış ancak çözüm bulamamış. SSD'ye ait Phison S11 serisi kontrolcünün bizdeki kontrolcüye...www.technopat.net
Tahmin ettiğim gibi, S11'li SSD'lerde bu aralar çok görüyorum bu sorunu.Pny 480 GB ssd
Tahmin ettiğim gibi, S11'li SSD'lerde bu aralar çok görüyorum bu sorunu.
Dediğim gibi garantisi var ise yollayabilirsin, büyük ihtimalle yenisi ile değiştirip yollarlar. Bittiyse de FW flashlama işlemi yapılabilir.
Bu linktekini yüklesem olur değil mi ?SSD'nin firmware'ı uçmuş. Garantisi var ise garantiye gönderebilirsin.
Eğer garantisi bittiyse de diski OS kurulu bir sisteme takıp Phison S11 Firmware'ı flashlaman gerekiyor.
SSD modelin nedir bu arada?
Çözüm: Patriot Burst SataFirm S11
Merhaba arkadaşlar, bugün 7 ay önce Patriot Burst 240GB aldırdığım bir arkadaşım aradı ve bilgisayar açılmıyor dedi. BIOS'dan baktığımda disk satafırm S11 gözüküyordu, forumda bazı kişilerde aynı sorunu yaşamış ancak çözüm bulamamış. SSD'ye ait Phison S11 serisi kontrolcünün bizdeki kontrolcüye...www.technopat.net
Evet, ikisi de aynı kontrolcü olan Phison S11'i kullanıyor. Eğer eksik dosya olursa konunun altlarında bir tane daha link var oradan da indirebilirsiniz.Bu linktekini yüklesem olur değil mi ?
biosta bir şey olmuş olabilir bakmanı öneririmMerhabalar , bilgisayarım birden kapandı ve tekrar açılırken reboot and select proper boot device or vs vs. Diye hata verdi. Windows’um ssd ye yüklü ve sanırım görmüyor ssd yi. Yardım ederseniz sevinirim çok acil. Anakartım da msi.
Alıntıyı görüntüle
Ondan emin değilim işte, gitme ihtimali olabilir.Daha denemedim yarın deniyicem. Birde firmware yüklersem içindekiler silinmez değil mi?