valoo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 140
- İsim
- isim soyisim
Monitörde parlaklık ayarı yapıcaktım yanlışlıkla monitörün kapatma düğmesine bastım sonra geri açar açmaz bilgisayarın fanları aniden durdu bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatmaya başladı bu işlem 2-3 saniyede bir tekrarladı hemen fişi çektim. Daha sonra bilgisayarı fişe taktım düzelir umuduyla fakat ayni şekil bilgisayar döngüye girmiş gibi 2-3 saniyede bir kendini resliyor.
Eski bilgisayarımda da buna benzer bir şey olmuştu fişe takınca bilgisayar kendi kendine açiliyordu ama ekran gelmiyordu. Eski pc ile bilgisayarda oyun oynarken binanın şalterleri atıyordu. Geçen sene evimizde şofben açıncada şalterler atıyordu ama yama falan yapıldı diye hatırlıyorum sonrasında ise benim pcde problem oldu. Bu sorunu çözmek için öncelikle hangi yolu izlemem lazım?
Eski bilgisayarımda da buna benzer bir şey olmuştu fişe takınca bilgisayar kendi kendine açiliyordu ama ekran gelmiyordu. Eski pc ile bilgisayarda oyun oynarken binanın şalterleri atıyordu. Geçen sene evimizde şofben açıncada şalterler atıyordu ama yama falan yapıldı diye hatırlıyorum sonrasında ise benim pcde problem oldu. Bu sorunu çözmek için öncelikle hangi yolu izlemem lazım?