Neler Yeni

Bilgisayar sürekli donuyor ve kilitleniyor

00Tarik00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tarık Öztürk
1738596298893.png

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın sistemini paylaştım sizlerle. Bilgisayarı geçen sene İncehesap'tan topladık. Valorant, FIFA, Counter Strike gibi oyunlarda bilgisayar donuyor ve kilitleniyor, kimi zaman da yeniden bile başlatılamıyor. Ancak GTA'da hiç donmuyor. Sizce sorun ne olabilir? Alındığından beri bu sorun vardı, arkadaşım son zamanlarda iyice arttığını söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın sistemini paylaştım sizlerle. Bilgisayarı geçen sene İncehesap'tan topladık. Valorant, FIFA, Counter Strike gibi oyunlarda bilgisayar donuyor ve kilitleniyor, kimi zaman da yeniden bile başlatılamıyor. Ancak GTA'da hiç donmuyor. Sizce sorun ne olabilir? Alındığından beri bu sorun vardı, arkadaşım son zamanlarda iyice arttığını söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bios ayarları çekin hocam mhz ve re size bar gibi bir çok ayarı açabilirsiniz. Performans arttırma ayarları yapın driver falan hepsi güncel olsun virüs de olabilir. Anormal bir şey.

00Tarik00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tarık Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs taraması yaptınız mı?
Sanırım yapılmadı hocam bir sorarım. Yakın zamanda format atacağız cihaza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios ayarları çekin hocam mhz ve re size bar gibi bir çok ayarı açabilirsiniz. Performans arttırma ayarları yapın driver falan hepsi güncel olsun virüs de olabilir. Anormal bir şey.
Hocam biz darboğaz olabileceğini de düşünmüştük ancak dediğinizi de deneyeceğiz.

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Alameşe
Alıntıyı görüntüle

Hocam 11400f + 3060 var bende de. 1 aydır falan yaşıyorum bu sorunu. Dediğiniz gibi yeniden bile başlatamıyorum. Alt tab, win tab, görev yöneticisi, oturum kapatma hiçbir şey çalışmıyor. Kasayı resetliyorum. Bazen peşpeşe oluyor bazen hiç olmuyor. İşlemci problemi diye düşünüyorum. Çünkü klavye mouse ışıkları kasa ve fanlar vs. çalışıyor.
Çözüm ne ben de bilmiyorum. BIOS'umu güncelledim, gerekli ayarları yaptım fakat sorun devam ediyor.
Paylaştığınız anakart asus, benim de asus. BIOS kaynaklı olabilir. İşlemcilerimiz farklı çünkü. Veya başkaları da yaşıyorsa windows hatası olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Sanırım yapılmadı hocam bir sorarım. Yakın zamanda format atacağız cihaza.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biz darboğaz olabileceğini de düşünmüştük ancak dediğinizi de deneyeceğiz.
Onu bende düşündüm fakat rx 6600 ile r5 5500 darboğaz yapması imkansıza yakın 1080p de

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Ege
ddu ile ekran kartı driver sil yükle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0