Neler Yeni

Bilgisayar takılma donma sorunu

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
öncelikle merhabalar kullandıgım eski bir leptop vardı ve mav iekran falan verip kapanıyodu sonra takılıyodu falan bende en son bir daha açıp kapatım yine aynısı oldu sonra tozdan falan yapıyodur diye içini temizlemek için açtım tam topluyodum ki anakart ile hdd arasındaki kabloda kopuk var bundan yapıyodu diye kabloyu araştırdım buldum fiyatı 160 200 tl falandı değmez diye almadım ve dvd yerine hdd takıldıgını duydum bi aparat sayesinde o daha uygundu aldım bugun elıme ulaştı taktım da herşeyi 0 dan kuruyodum format diski oluşturdum taktım her şey çok iyi ilerliyordu tam format %76 geldi pc takıldı hiçbir fonksiyon çalışmıyordu bende güç düğmesinden kapatıp açtım bir daha aynı işlemleri yaptım orayı geçtim bu seferde yeni format oldugu için pc ismi falan istedi tam yadım yine dondu ve hiçbişey çalışmıyor yine resetledim bu seferde microsoft hesabı bağlama yerinde takıldı niye yapıyor acaba bir de benim leptobun güç kablosu bozuldu bende leptoba giren tarafnı kestim bi tane adaptör buldum ona ek yaptım kullanıyorum ama hiç bir sıkıntı yaşatmadı bu da var ..

-
-
pc : hp 650 i3 2328m 4 gb
işletim sistemi win 8.1 kuruyorum
hdd bozuk dersenizde kasam var depolaması az diye hdd yi leptoptan söküp kasaya takıp kullandım sorunsuz yani hddm de çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,520
Üyeler
172,380
Son üye
YeahYea
Top Bottom