zaten düzenlik olarak parçaları çıkarmadan yumuşak bir fırça ve hava ile elimden geldiğince detaylı temizliyorum ama termal felan onlara bulaşmıyorum açıkcasıvalla kurumsal bir firma yok galiba mahalle bilgisayarcısına da güvenilmez
kompresör basıyorsan çok dikkat etmen lazım fanlara direk tutarsan fanları patlatırsın veya kısa devreye bile düşebilirzaten düzenlik olarak parçaları çıkarmadan yumuşak bir fırça ve hava ile elimden geldiğince detaylı temizliyorum ama termal felan onlara bulaşmıyorum açıkcası
fanları elimle tutuyorum ama sen nasıl temizlememi önerirsin ?kompresör basıyorsan çok dikkat etmen lazım fanlara direk tutarsan fanları patlatırsın veya kısa devreye bile düşebilir
doğrusunu yapıyorsun kağıt bandın varsa hepsine tık tık atar basarsın havayı ama termal macun da değiştirmek gerekir sistemin ne ve ne kadar zaman oldu alalı ve değiştirmeyeli bilmiyorum ama 1 sene yoğun kullanımdan sonra değiştirmek lazım 2 seneyi aşmamak gerekiyorfanları elimle tutuyorum ama sen nasıl temizlememi önerirsin ?