Masaüstü PC Temizliği ve Bakımı

Fhummox

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba,
1 ay önce 180 bin TL'ye son model bir masaüstü oyun bilgisayarı satın aldım. Bilgisayar temizliği hakkında bilgim yok. Temiz ve en güvenilir şekilde nasıl temizlerim. Bakımını nasıl yapmam gerekir.

Kasa:Nzxt H9 Flow
7 adet fan mevcut

Herkese merhaba,
1 ay önce 180 bin TL'ye son model bir masaüstü oyun bilgisayarı satın aldım. Bilgisayar temizliği hakkında bilgim yok. Temiz ve en güvenilir şekilde nasıl temizlerim. Bakımını nasıl yapmam gerekir.

7 adet fan mevcut
1 Ay önce aldıysan hemen temizlik yapmana gerek yok 3 - 6 ayda bir yapman yeterli fanları tutarak kompresör ile üfleterek fanları temizleyebilirsin eğer ısınma varsa işlemci termal macunu güncelleyebilirsin ekran kartının garantisi varsa garantiye gönderir bakımını yaptırır geri alırsın onlar termal pad değişimini yapar

hava makinası ile ayda veya 2 ayda bir hava vur. fanlara hava üflerken fanları elinle tut . ince uçlu fırça ile de kasanın içindeki tozları temizle . tmdır.

hava makinası ile ayda veya 2 ayda bir hava vur. fanlara hava üflerken fanları elinle tut . ince uçlu fırça ile de kasanın içindeki tozları temizle . tmdır.
Hocam saç kurutma makinesini soğuk ayara alsak öylede olurmu yoksa komprösör mü gerekli

Herkese merhaba,

7 adet fan mevcut

Şöyle bir şey işini görür.

Parça sökmem gerekir mi? Montajlı iken hava tutup fırçayla tozunu alsam yeterli mi? Statik elektriği çıkarmak için ekstra bir önlem almalı mıyım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,903
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri