Farway
80+ Silver
Tuşa uzun bastın mı? Eğer olmadıysa çek ya da psu şartelini kapatKasa kapanmıyor sorun orda. Fişten çeksem sorun olur mu
Tuşa uzun bastın mı? Eğer olmadıysa çek ya da psu şartelini kapatKasa kapanmıyor sorun orda. Fişten çeksem sorun olur mu
biraz geniş al içini tam görmem lazım
bir de düz çek çapraz çekme soketleri göremiyorum
TamamTuşa uzun bastın mı? Eğer olmadıysa çek ya da psu şartelini kapat
bir de arka kısmınıda çek sana zahmet
biraz geniş al içini tam görmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de düz çek çapraz çekme soketleri göremiyorum
kardeşim resimde gözüktüğü gibi soldaki ram tam oturmamış komple çıkarıp tekrar tak mandaldan anlaşılıyor
bir de arka kısmınıda çek sana zahmet
bide kasanın fanları neden çalışmıyor bağlantısını mı yapmadın yoksa başka bir sorun mu var
rami denedikten sonra yazarsınkardeşim resimde gözüktüğü gibi soldaki ram tam oturmamış komple çıkarıp tekrar tak mandaldan anlaşılıyor
Rami denedin şimdi tekrar klavye ve farenin ışığı yandı ama hala monitorde görüntü yokbide kasanın fanları neden çalışmıyor bağlantısını mı yapmadın yoksa başka bir sorun mu var
rami denedikten sonra yazarsın
işlemci ve anakart modelini yazar mısınRami denedin şimdi tekrar klavye ve farenin ışığı yandı ama hala monitorde görüntü yok
Bide kasanın fanları neden yanmıyor bende anlamadım şöyle bi kablo buldum bundan olabilir mibide kasanın fanları neden çalışmıyor bağlantısını mı yapmadın yoksa başka bir sorun mu var
rami denedikten sonra yazarsın
Ryzen 5 4500 b450m s2hişlemci ve anakart modelini yazar mısın
yok onla bi alakası yok tam resmini at arkadaki kontrolcünün bağlantısı yanlıştırBide kasanın fanları neden yanmıyor bende anlamadım şöyle bi kablo buldum bundan olabilir miAlıntıyı görüntüle
Ryzen 5 4500 b450m s2h
işlemci için update istiyor olabilir onu tam hatırlamıyorum malesef ama ramden kaynaklı da olabilir ramleri tek tek dener misinBide kasanın fanları neden yanmıyor bende anlamadım şöyle bi kablo buldum bundan olabilir miAlıntıyı görüntüle
Ryzen 5 4500 b450m s2h
yok onla bi alakası yok tam resmini at arkadaki kontrolcünün bağlantısı yanlıştır
işlemci için update istiyor olabilir onu tam hatırlamıyorum malesef ama ramden kaynaklı da olabilir ramleri tek tek dener misin
Bios update yaptım yinede açılmıyoryok onla bi alakası yok tam resmini at arkadaki kontrolcünün bağlantısı yanlıştır
işlemci için update istiyor olabilir onu tam hatırlamıyorum malesef ama ramden kaynaklı da olabilir ramleri tek tek dener misin