Bilgisayar toplama hakkında

Sovereignty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
705
Arkdaşalar ben bilgisayar toplamak istiyorum ama durumum yok bende her parçayı yavaş yavaş alırım diye düşündüm bugünde parayı tamamlayıp sadece dış kasayı alacaktım ama ailemle bir konuştum ve kendi Kendimede düşündüm acaba ilerde hevesim gider mi ? Sonradan oynamaktan vazgeçer miyim diye çok düşündüm sonuç olarak belki vazgeçebilirim diye parayı kenara birikim olarak atmaya karar verdim.
Eğer ileride hevesim gitmesse biriktirdiğim para ile alabilirim.
Ve şuanda elimde kullandığım laptop var bilgisayar oyunlarını istediğim 200-300 fps civarında oynatamıyor bazı oyunları kaldırmıyor.
Peki sizce Doğrumu yaptım ?

Arkdaşalar ben bilgisayar toplamak istiyorum ama durumum yok bende her parçayı yavaş yavaş alırım diye düşündüm bugünde parayı tamamlayıp sadece dış kasayı alacaktım ama ailemle bir konuştum ve kendi Kendimede düşündüm acaba ilerde hevesim gider mi ? Sonradan oynamaktan vazgeçer miyim diye çok düşündüm sonuç olarak belki vazgeçebilirim diye parayı kenara birikim olarak atmaya karar verdim.
Eğer ileride hevesim gitmesse biriktirdiğim para ile alabilirim.
Ve şuanda elimde kullandığım laptop var bilgisayar oyunlarını istediğim 200-300 fps civarında oynatamıyor bazı oyunları kaldırmıyor.
Peki sizce Doğrumu yaptım ?
Oyun oynama hevesi zor kaçan bir şey
Parça parça almaktansa biriktirip tam almak en iyisi olacaktır

Öyle düşünüyorsanız bir laptop almayı düşünebilirsiniz. Bilgisayar bu zamnda ihtiyaç haline geldi. Bence bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Oyun oynama hevesi zor kaçan bir şey
Parça parça almaktansa biriktirip tam almak en iyisi olacaktır
Bir yandan öylede düşündüm.
Tek tek alırsam bıkabilirim belki diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Abi seninde düşünceni bekliyorum.

Son düzenleme:
Geri