Bilgisayar toplama / sorular

elfun

80+
Reaksiyon skoru
56
Bütçe
15000
15k civari, ileriye dönük 3060 ti sistem aramaktayım. Mevcut sorularım ve durumlar şunlar;

1) 6700xt sistem hali hazirda kullanan arkadaşlar yeşillendirebilir mi, her yerde lanet gibi bahsedilen "wattman" denilen sorunu yaşıyorlar mı? Çünkü 6700xt li sistem de deniyorum. Malum nispeten daha uygun.

2) Birçok hazır sistem websitesini, kombinasyonlari deniyorum. Güncel hazir sistem haberlerini takip ediyorum. (Evet modart'in sistem tam istedigim sistemdi, ama şubat maaşini beklemek zorundayim, gerçi hoş sistem 2dk'da bitti) O yuzden onerilerinize açığım.

3) Bu lanet olası 3060 ti'nin neden bu kadar cok cesidi var. Kimisi 192 bit, kimisi 3x, kimisi OC, kimisi LHR. Ben ünide derslerdeki terimlere bu kadar cok calismadim valla. Hangisini secmeliyim baya bi kararsizim yani, help. Yakın fiyat da değiller, biri 9k digeri 13k.

4) Monitöre param kalmaz muhtemelen, bunu göz önüne alarak bi de 3060ti'nin hakkini verebilecek bi de monitor tavsiye ederseniz sevinirim.

Bu forumdan sayenizde çok şey ögrendim tesekkur ederim arkadaslar, takipteyim, şimdiden sağolunuz.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri