Neler Yeni

Bilgisayar Toplama tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
çağatay yılmazer
Bütçe
18000
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18.00Tl Kadar bütçem var şöyle bi sistem buldum almak istiyorum fakat anakart kısmında kararsız kaldım hangisini almam gerekli
ekran kartı olarak rtx 3060ti işlemci olarak amd ryzen 5600 düşünüyorum genel olarak hazır sistemlere baktığımda anakart modeli olarak Asus prime a520m veya b450m k-2 eklemişler
çok bilmediğim için hangisini almam konusunda kararsız kaldım bu anakart modelleri ryzen 5600 ile uyumlu mu bi sorun yaşamak istemiyorum direk kurup çalıştırmak istiyorum
bunun haricinde öneceğiniz anakart varmı acaba? Buldugum sistemler bu bunlardan birisini alıcam fakat kararsız kaldım.

Bide görseldeki sistem var hangisini önerirsiniz?

Ekler

• untitled.png
    untitled.png
    258.6 KB · Hit: 55

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18.00Tl Kadar bütçem var şöyle bi sistem buldum almak istiyorum fakat anakart kısmında kararsız kaldım hangisini almam gerekli
ekran kartı olarak rtx 3060ti işlemci olarak amd ryzen 5600 düşünüyorum genel olarak hazır sistemlere baktığımda anakart modeli olarak Asus prime a520m veya b450m k-2 eklemişler
çok bilmediğim için hangisini almam konusunda kararsız kaldım bu anakart modelleri ryzen 5600 ile uyumlu mu bi sorun yaşamak istemiyorum direk kurup çalıştırmak istiyorum
bunun haricinde öneceğiniz anakart varmı acaba? Buldugum sistemler bu bunlardan birisini alıcam fakat kararsız kaldım.

sinerjideki uygun ve güzel gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
çağatay yılmazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B450M K-II Anakart var bazı yerlerde çok kötü bi anakart olduğu söyleniyor kararsız kaldım 5600 desteği var ama bios güncelleme felan yapılması lazım demişler

oneekiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
fatih altay
Discord
fatihx37#5360

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3070-oyun-bilgisayari-p-35895 monitör dahil sistem 3070 li bunu al rahatına bak

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
gamebooster 3070..
Mesaj otomatik birleştirildi:

B450M K-II Anakart var bazı yerlerde çok kötü bi anakart olduğu söyleniyor kararsız kaldım 5600 desteği var ama bios güncelleme felan yapılması lazım demişler
diğer attıklarında da hemen hemen aynı şeyler var birisinin ekran kartı kötü marka - birisinin kasası ve psusu çok kötü sinerji en ideali gibi geldi, ve 20klık sisteme gelecek olursak gamebooster 3070 güvenilmez + yine gamebooster monitör yine güvenilir değil

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
Bu sistemde anakart yükselterek alabilirsiniz.

550watt sıkıntı çıkartmaz mı ilerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
çağatay yılmazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistemde anakart yükselterek alabilirsiniz.

Hangi anakart modelini tercih etmem gerekli?

gamebooster 3070..

diğer attıklarında da hemen hemen aynı şeyler var birisinin ekran kartı kötü marka - birisinin kasası ve psusu çok kötü sinerji en ideali gibi geldi, ve 20klık sisteme gelecek olursak gamebooster 3070 güvenilmez + yine gamebooster monitör yine güvenilir değil
bende gamebooster görünce kararsız kaldım hiç güzel yorum yok

Artarof

80+ Bronze
Selam dostum,
18k bütçeye böyle bir şey topladım istersen bak

Ekran kartı olarak bütçene bağlı bunları da tercih edebilirsin;

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
çağatay yılmazer
Selam dostum,
18k bütçeye böyle bir şey topladım istersen bak

Ekran kartı olarak bütçene bağlı bunları da tercih edebilirsin;

Teşekkür ederim fakat AMD ekran kartından biraz korkuyorum sorun çıkarır diye.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Bütçen güzel idareten 2. el bi ekran kartı alıp DDR 5 bi set kur ileri yönelik bi cihaz olsun

Top Bottom