Bilgisayar toplamak için beklenmeli mi?

Asansörcü

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
738
Arkadaşlar merhaba. Son günlerde ekran kartı olarak ortalıkta stok yok. Bu da tabii fiyatları etkiliyor. Ben yakın zamanda bir sistem toplayacaktım, yine ekran kartı stok durumu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım.

Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için beklemeli miyim, yoksa almalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Son günlerde ekran kartı olarak ortalıkta stok yok. Bu da tabii fiyatları etkiliyor. Ben yakın zamanda bir sistem toplayacaktım, yine ekran kartı stok durumu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım.

Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için beklemeli miyim, yoksa almalı mıyım?
hooopss, Türkiye burası her şeyin fiyatı hergün değiştiği için en yakın zamanda apu bir sistem topla sonra, ekran kartı almanı öneririm.

Beklemek daha mantıklı. Değerinin iki katı paralara ekran kartı alınmaz. Bende ekran kartı alacam ama bekliyorum. 2018 de de böyle bir ekran kartı kıtlığı falan yaşandı. Sonra düzeldi.

Alacağın parçalara göre değişir.
Bu arada stok yok diye en leş 3070 kartına 14K yazmalarını ben doğru karşılamıyorum.
Düpedüz fırsatçılık.

Alacağın parçalara göre değişir.
Bu arada stok yok diye en leş 3070 kartına 14K yazmalarını ben doğru karşılamıyorum.
Düpedüz fırsatçılık.
Intel Core i3 10100F ve GTX 1650 Super almayı düşünüyordum ancak ekran kartı bayaa bi pahalı.

5500 XT alabilirsiniz.
Ben öyle yaptım.
5500 XT için nedense kanım sıcak değil. Sistemi almak istiyorum ancak korkuyorum, çünkü ekran kartı fiyatları düşecek gibime geliyor. Düşünce verdiğim para boşa gidecek diye korkuyorumç

5500 XT için nedense kanım sıcak değil. Sistemi almak istiyorum ancak korkuyorum, çünkü ekran kartı fiyatları düşecek gibime geliyor. Düşünce verdiğim para boşa gidecek diye korkuyorumç
Aynı güçteler, neden gitsin?

Geri