- Bütçe
- 5000
Mortar Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
5000 TL Bütçen varsa bu sistemi sakın alma çoğu oyunu düşük ayarda bile zor oynatır.Vaktim olduğunda tekrardan konuya bakıp sistem atıcam akşam atarım büyük ihtimal.Vga girişi için uyumlu olmasada sıkıntı çıkarmaz dönüştürücü kullanırsınız.Bu sistemi buldum işlemcisini ryzen 5 1600 ü seçmeyi planlıyorum bunun gibi bi sistem önerir misiniz? işlemcisi kötü olmasın ilerde ekran kartı aldığımda takabiliyim bide monitörümde VGA girişi var VGA girişine uyumlu olursa mutlu olurum şimdiden fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürlerMortar Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ya tam onu yazmaya geldiydim tühBen de pilavliyorum
Tamamdır önerilerini bekliyorum5000 TL Bütçen varsa bu sistemi sakın alma çoğu oyunu düşük ayarda bile zor oynatır.Vaktim olduğunda tekrardan konuya bakıp sistem atıcam akşam atarım büyük ihtimal.Vga girişi için uyumlu olmasada sıkıntı çıkarmaz dönüştürücü kullanırsınız.
ben pilavyamıyorumBen de pilavliyorum
5000tl gt1030 ???Bu sistemi buldum işlemcisini ryzen 5 1600 ü seçmeyi planlıyorum bunun gibi bi sistem önerir misiniz? işlemcisi kötü olmasın ilerde ekran kartı aldığımda takabiliyim bide monitörümde VGA girişi var VGA girişine uyumlu olursa mutlu olurum şimdiden fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürlerMortar Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
bu sistemi almanı kesinlikle önermiyorum senin yerinde olsam apu bir sistem toplarımBu sistemi buldum işlemcisini ryzen 5 1600 ü seçmeyi planlıyorum bunun gibi bi sistem önerir misiniz? işlemcisi kötü olmasın ilerde ekran kartı aldığımda takabiliyim bide monitörümde VGA girişi var VGA girişine uyumlu olursa mutlu olurum şimdiden fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürlerMortar Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Örnek verebilirmisin 1 2 tanebu sistemi almanı kesinlikle önermiyorum senin yerinde olsam apu bir sistem toplarım
benim bir arkadaş apu sistem toplamıştı bulabilirsem atarım sana olmazsa en kötü akşama atarımÖrnek verebilirmisin 1 2 tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya daha fazla
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-k-asus/ bu sistem onu 10a katlarBu sistemi buldum işlemcisini ryzen 5 1600 ü seçmeyi planlıyorum bunun gibi bi sistem önerir misiniz? işlemcisi kötü olmasın ilerde ekran kartı aldığımda takabiliyim bide monitörümde VGA girişi var VGA girişine uyumlu olursa mutlu olurum şimdiden fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürlerMortar Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com