Deli gibi photoshop, after Effect Sony Vegas kullanıyorum render yaparken en son pc'm elimde kaldıgüç kaynağını 600w yap işlemciyi 1600 af yap tabi yayın yapacak isen ağır render felan yapacak isen 3600 daha performanslı ama normal çapta render oyun felan için 1600af gayet yeterli ama 600w veya 650w bi PSU almanı öneririm ilerde ekran kartı upgrade edince PSU yetersiz kalır 1600 af yetersiz kalırsa oc yaparsın ama malesef PSU ya oc yapılmıyor![]()
Galiba arkadaşa dediniz ben kronik sorunu var demedim.Bende araştırma yaparken çok güzel olumlu geri dönüşler aldım ama sizin bildiğiniz kronik sorun nedir ?
reis naptın 9k ya rtx 2070 lı sistemler var katkat iyi senin bütçe 7k civarı ise https://www.incehesap.com/superior-gold-webtekno-gaming-PC-fiyati-44977/ buyur reis senin kurduğun sistemin 3 katı daha iyi neredeyseParçaları ayrı ayrı 9bin TL gibi rakamlara mal ediyorken uygun gelmişti aslında , değişiklik yapmamı önerdiğiniz bir aksam var mı

Yakaladım ? Daha çok o seni yakalamış umarım almamışsındırBu kombinasyon u indirimler ile 7100 e yakaladım
Max 8 9 bin belki 10 ama bu sistemi ben program kullanmak için oluşturmuştumsadece sistem için bütcen ne kadar
Çok iyi fiyat bence kaçırma alBu kombinasyon u indirimler ile 7100 e yakaladım
inşallah trollemiyosundur biziMax 8 9 bin belki 10 ama bu sistemi ben program kullanmak için oluşturmuştum
Neresi çok iyi fiyat hocam ?Çok iyi fiyat bence kaçırma al
Ama ekipman ve monit9r dışında diğer parçalar çok iyiNeresi çok iyi fiyat hocam ?
7100TL'ye RX 580'li sistem mi alınır gözünüzü seveyim.