Neler Yeni

Bilgisayar Topluyorum Karar Veremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ekrem çevik
Bütçe
18.000
Merhabalar hepsiburadadan kasa toplamak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste oluşturdum ama ekran kartına , anakartına ve güç kaynağına karar veremedim. Bu arada sadece hepsiburadadan alabilirim ürünleri.Tavsiye verebilirseniz sevinirim ekleme veya çıkarmaya ya da uyumsuz bir parça varsa.Teşekkürler.
Screenshot_7.png

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
agam 17kya felan 5600,4060,b450 var neden 3050 felan baakıyorsunki genede sen bilirsin

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
İlerde yükseltilir mi sistem b550 anakart 58003d gibi
3060 dan aşağısını almayın tavsiyem en az 3060ti
amd leri gördüm güzel kartlar sorun olur mu bilemem
5600 için kule tipi şart

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
hazır sistem mi ?
evet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 için kule tipi şart
kesinlikle şart bu arada stok soğutucunun bişeye hayrı yok yürüyen cenaze gibi bişiy 214xt aldım kule tipi çok memnunum

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
evet hocam

kesinlikle şart bu arada stok soğutucunun bişeye hayrı yok yürüyen cenaze gibi bişiy 214xt aldım kule tipi çok memnunum
kaç derecede yükte

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ekrem çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5600 için kule tipi şart
ilerde olabilirde şuanlık bütçemi çok aşıyor onlar yabancı bir siteden baktım uyumlulukda bir sorun olmuyor parçalarda ama biosu güncellemeniz gerekebilir diyor onun hakkında bir bilginiz var mı ?

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
b450 için bios güncelleme gerekebilir içindeki sürüme bağlı 5. nesil amd ler için yanlış hatırlamıyorsam, yükseltme yoksa b450+ 5600 + kule soğutucu + ekran kartı ne düşünüyorsunuz bilemem

aa bi dk neden sata3 ssd
m2 ssd olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ekrem çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam

biraz araştırma yaptım o konuda çoğu kişi idare edebileceğini söylüyor şimdilik beni idare etmez mi ?

b450 için bios güncelleme gerekebilir içindeki sürüme bağlı 5. nesil amd ler için yanlış hatırlamıyorsam, yükseltme yoksa b450+ 5600 + kule soğutucu + ekran kartı ne düşünüyorsunuz bilemem

aa bi dk neden sata3 ssd
m2 ssd olacak
anakartı değiştirebilirim olur hocam peki bu sata3 veya m2 olması çok farkeder mi şuanlık ağırlıklı olarak harddisk kullanacağım çünkü ileride ssdyi yükseltebilirim

Son düzenleme:

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
evet çok fark eder çooook farkeder, yani sabırlıysanız hdd ile götürün 2 ay sonra alın

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
biraz araştırma yaptım o konuda çoğu kişi idare edebileceğini söylüyor şimdilik beni idare etmez mi ?

anakartı değiştirebilirim olur hocam peki bu sata3 veya m2 olması çok farkeder mi şuanlık ağırlıklı olarak harddisk kullanacağım çünkü ileride ssdyi yükseltebilirim
hocam bende 2 3 ay kadar idare ettim oynayacagınız oyunlara bağlı işlemci yoran oyunlarda tedirgin edebiliyor 80 85 derece altına düşmüyor mesela lol valorant gibi oyunlar
ben gta5 ve god of wardada bi denedim god of warda 95 derece olunca en sonda alma kararına vardım korktum çünkü 0 pc bişey olmasın diye
ama şuan kış o kadar ısınırmı bilmem benımki kapalı oda yazın ortasında bide antalyada ondan olabilir bütceniz yoksa 2 3 ay idare edebilir ama sürekli kontrol edin

kaç derecede yükte
nasıl kaç derece yükte derken

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
hocam bende 2 3 ay kadar idare ettim oynayacagınız oyunlara bağlı işlemci yoran oyunlarda tedirgin edebiliyor 80 85 derece altına düşmüyor mesela lol valorant gibi oyunlar
ben gta5 ve god of wardada bi denedim god of warda 95 derece olunca en sonda alma kararına vardım korktum çünkü 0 pc bişey olmasın diye
ama şuan kış o kadar ısınırmı bilmem benımki kapalı oda yazın ortasında bide antalyada ondan olabilir bütceniz yoksa 2 3 ay idare edebilir ama sürekli kontrol edin

kule tipi alınca kaç derecelerde yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ekrem çevik

total war , bf gibi oyunlar oynayacağım unreal enginede de kullanacağım sağol hocam bakayım ben

Top Bottom