Flushixy
80+ Silver
Dahası
Merhaba dostlar, forumda bulunma amacım diğer kullanıcılara yardım etmek ancak benimde yardıma ihtiyacım var
Bilgisayarım lol , csgo gibi oyunları oynarken siyah ekran geliyor daha sonra kendini ya resetliyor yada komple kapatıyor. Bunun ısınmadan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü işlemcimin soğutucusu stok fan ve 50 TL'ye alınmış bir şeye benziyor. Şu anki kullandığım kasayı 3 sene önce 500 TL'ye almıştım
Sistem Özellikleri:
Anakart: Asus M5A 78 L-M LX3
PSU: ne olduğunu bilmediğim bir markanın 350W Psu'su
Ekran Kartı: Zotac Gtx 560ti
RAm: 2x4 gb ddr2 1333mhz
İşlemci : AMD FX 6100
Monitör: Tüplü değil ama tüplü olmaya aday bir monitör kendisi kare 3 kere monitör kırdığım için 50 tllik bir şey almıştım idareten.
Ekran Kartı işlemci vs. yükseltmesi yapmayı pek istemiyorum çünkü oynadığım oyunları istediğim fps değerlerinde oynatıyor.
Ancak Stok Fan yerine Ucuz ve etkili bir soğutucu , psu , monitör'e ihtiyaç duyuyorum.
Bu konuyu açarken bile bilgisayar kendini yeniden başlattı garip...
Windows 10 64 bit Pro
Bilgisayarım lol , csgo gibi oyunları oynarken siyah ekran geliyor daha sonra kendini ya resetliyor yada komple kapatıyor. Bunun ısınmadan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü işlemcimin soğutucusu stok fan ve 50 TL'ye alınmış bir şeye benziyor. Şu anki kullandığım kasayı 3 sene önce 500 TL'ye almıştım
Sistem Özellikleri:
Anakart: Asus M5A 78 L-M LX3
PSU: ne olduğunu bilmediğim bir markanın 350W Psu'su
Ekran Kartı: Zotac Gtx 560ti
RAm: 2x4 gb ddr2 1333mhz
İşlemci : AMD FX 6100
Monitör: Tüplü değil ama tüplü olmaya aday bir monitör kendisi kare 3 kere monitör kırdığım için 50 tllik bir şey almıştım idareten.
Ekran Kartı işlemci vs. yükseltmesi yapmayı pek istemiyorum çünkü oynadığım oyunları istediğim fps değerlerinde oynatıyor.
Ancak Stok Fan yerine Ucuz ve etkili bir soğutucu , psu , monitör'e ihtiyaç duyuyorum.
Bu konuyu açarken bile bilgisayar kendini yeniden başlattı garip...
Windows 10 64 bit Pro