Bilgisayar Uyku moduna geçtiği zaman açılmıyor.

Tritient

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhabalar başlıkta okuduğunuz yazı sorunun yüzeysel hali.
Tam hali ise şu şekilde:
Pc uyku moduna geçiyor, klavye mouseye temas halinde açılmıyor. Pc açma tuşuna basıyorum ışıklar yanıyor yine açılmıyor. Pc açma kapatma işlemini ikinci kez yapışımda açılıyor.
Bu sorunun nedeni nedir nasıl çözebiliriz ?
Sistemim imzada yer alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+++++

Son düzenleme:
Merhabalar başlıkta okuduğunuz yazı sorunun yüzeysel hali.
Tam hali ise şu şekilde:
Pc uyku moduna geçiyor, klavye mouseye temas halinde açılmıyor. Pc açma tuşuna basıyorum ışıklar yanıyor yine açılmıyor. Pc açma kapatma işlemini ikinci kez yapışımda açılıyor.
Bu sorunun nedeni nedir nasıl çözebiliriz ?
Sistemim imzada yer alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+++++
güç seçeneklerinden ayarları gözden geçir

Ekler

• resim_2024-05-24_132614020.png
    resim_2024-05-24_132614020.png
    21.6 KB · Hit: 43
denetim masası öğesini açın. Donanım sekmesine ve ardından Özellikler'e tıklayın. Power Management sekmesine tıklayın ve sonra bu cihazın bilgisayarı uyandırmasına izin ver seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun. Tamam'atıklayın ve sonra yeniden Tamam'a tıklayın.

denetim masası öğesini açın. Donanım sekmesine ve ardından Özellikler'e tıklayın. Power Management sekmesine tıklayın ve sonra bu cihazın bilgisayarı uyandırmasına izin ver seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun. Tamam'atıklayın ve sonra yeniden Tamam'a tıklayın.
Win11 kullanıyorum. Burada denetim masasından Donanım ve Ses'e tıkladıktan sonra böyle seçenekler geliyor , özellikler yok.

Ekler

• resim_2024-05-24_133245886.png
    resim_2024-05-24_133245886.png
    37.8 KB · Hit: 28
Uyandırma zamanlayıcıyı açıp dener misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,565
Üyeler
174,395