Neler Yeni

Bilgisayar ve dolar kuru

Crixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Nayan
Merhaba arkadaşlar,
Mâlum zor günlerden geçmekdeyiz. Bizle beraber tüm dünya sıkıntıda , şirketler geriliyor ekonomiler bozuluyor . Amerika corona virüsünde başı çekmekde artık . Virüs ilerledikçe dolar kuru düşüp artacakmı aklıma çok takılıyor. 5 6 bin civarı bi kasa toplayacağım . Ertelesem daha zararamı girerim yoksa kâramı girerim bilemiyorum . Ekonomi okuyan bizi aydınlatacak birileri yokmu ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Merhaba arkadaşlar,
Mâlum zor günlerden geçmekdeyiz. Bizle beraber tüm dünya sıkıntıda , şirketler geriliyor ekonomiler bozuluyor . Amerika corona virüsünde başı çekmekde artık . Virüs ilerledikçe dolar kuru düşüp artacakmı aklıma çok takılıyor. 5 6 bin civarı bi kasa toplayacağım . Ertelesem daha zararamı girerim yoksa kâramı girerim bilemiyorum . Ekonomi okuyan bizi aydınlatacak birileri yokmu ?
Yaptığım analizler sonucu Corona ülkemizde geçse bile Eylül ayina kadar ekonomi düşüşte kalicak ama sürpriz bir şekilde şuan Amerika da krizin eşiğinde isyan ve yağma çıkabilir o yüzden şu aralar kesin bir sey diyemem benim tavsiyem kriz dönemlerinde yüksek meblağlar harcamamak

Crixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Nayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkemiz varolsun fakat hiç ileri gitmiyor zaten ekonomimiz . Beklentim kendimizden değilde dış ülkelerin gerilemesi sonucu kâra geçmektir. O da yakın vadede gerçekleşecek gibi duruyor.

mertklc01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
recai mert kılıç
Merhaba arkadaşlar,
suan dolar kuru günlük 10 kuruş artıp azalıyor vaktin var ise sana tavsiyem 1 ay beklemen bu yükselik daha fazla sürecegini sanmam düşüşe geçecektir.

Crixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Nayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorunlu olarak 1 ay bekleyeceğim zaten . Param 1 ay sonra hazır oluyor. Umarım düşer o zamana

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat Günaydın
Yahu tüm sistem parçalarının fiyatları bayağı uçtu o yüzden bence virüsün geçmesini ve doların biraz düşmesini bekle bende öyle yapıcam çünkü inan daha kâra girersin ;) :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Samet Kulak
Bence şu aralar beklet dolar inip çıkıyor belli değil şu corona bitince alabilirsin bence kendini riske atma corona bitincd dolar düşme ihtimali fazla bekletirsen o parayla daha iyi donanımlar alabilirsin??

Crixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Nayan
Virüsünde ne zaman geçeceği belli değilki . Ramazanda geliyo akşama kadar pc oynama isteğim kabarıyo dkkdkd

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağatay Kaynarpunar
Biraz ortalığın düzelmesini her şeyin normale dönmesini bekleşen daha iyi olur şu an fiyatlar biraz uçuk gibi geliyor bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ktlcn
Merhaba arkadaşlar,

Benden tavsiye ihtiyacın varsa her türlü alıcam diyorsan şimdi alman çünkü ilerideki dönemde ülkemizin ekonomik boyutu oldukça kötü durumda olacak cari açık için para basmak, IMF sen borç almamak ve doların yüksek kuru ve yatırımların geri çekilmesi baya etkili olacaktır.

Crixus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Nayan
Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Top Bottom