Neler Yeni

Bilgisayar Ve Ekipmanlar Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
19k sistem pahalı ikinci el ekran kartı ve geri kalan parçalar sıfır vaziyette aynı perfonmansı 15k da alabilirsin
ailem malesef 2.el girismemi istemedı bende 2 el 17.500 guzel bı sıstem bulmustum hersey dahıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
Asus takıntım var hocam 27 ınc assasıda kullanmam malesef evde 1 tane daha bılgısayarım var gecen sene toplamıstım ondada bu monıtorun bı dusugunu kullanıyorum memmunum 😅
Hocam siz fantezisine para harcamak istiyorsanız buraya konu acmayın ozaman 35k ya cok daha iyi sistemler dizilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz fantezisine para harcamak istiyorsanız buraya konu acmayın ozaman 35k ya cok daha iyi sistemler dizilir
Yani parayı harman vurup sacacaksan konu acman gerekmiş olmus

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bugun İtopya uzerınden Bilgisayar ve ekipman aldım Yorumlarmısınız Onerı ve dusuncelerınızı beklıyorum belki beklesem daha uyguna gelebılırdı ama malum fıyatlar sureklı artıyor aldım ekimpanları aşşağıya koydum sistemde bu:https://www.itopya.com/vok-playeram...b16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgaming-bilg_h25707

Sesli Klavyeler pek hosuma gitmediği için mebran istedim Birde Xbox Kolu ıcın Pıl gerekıyomus şarj edilebilir pil ve şarj istasyonu varmı acaba Şarj kiti çok pahalı 1500 TL önerilerinizi bekliyorum
Gamepad için duracell cef14 cihazıyla iki çift pil almıştım hala onları kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Şu işinizi görür 2 tane de yedek pil olur hem
Bende kullanıyorum memnunum performanslarındam
Hepsi buradan daha ucuza gordum sagol ama 600 tl şarj kiti 1500 tl omru ne kadar olur sizce?

Kusura bakmayın hocam özür dilerim

Gamepad için duracell cef14 cihazıyla iki çift pil almıştım hala onları kullanıyorum
hocam 1200 tl fiyat cıkıyor şarj kiti 1500 tl pahalı geldıgı ıcın almak ıstemıyodum ama galiba alıcam

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Adam istediği fanteziye para harcar burda sana bana laf düşmez. İlgini çekmiyorsa konuya mesaj yazma

Hepsi buradan daha ucuza gordum sagol ama 600 TL şarj kiti 1500 TL omru ne kadar olur sizce?

Kusura bakmayın hocam özür dilerim

hocam 1200 TL fiyat cıkıyor şarj kiti 1500 TL pahalı geldıgı ıcın almak ıstemıyodum ama galiba alıcam
Cihaz o kadar pahalanmış mı ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Adam istediği fanteziye para harcar burda sana bana laf düşmez. İlgini çekmiyorsa konuya mesaj yazma

https://ty.gl/7d1x6t3jnq malesef pahalı rahat oyun oynamak ıstıyorum alıcam Tesekkur ederım benı savundugun ıcın bılgısayarım gelıcek haftaya dm uzerınden dc verırsenız takılabılırız oyun fılan

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa

Hocam ozaman öneri ve yorumlarınız nelerdir yazmıcqk ben öneri yapıyom adam fantezisi yuzunden olmaz diyor ve vaktimi çalıyor ve benim gibi belkimde bi kaç kişi daha bende calmaması için oneride bulundum fantezisini filan karıstıgım yok tabi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam ozaman öneri ve yorumlarınız nelerdir yazmıcqk ben öneri yapıyom adam fantezisi yuzunden olmaz diyor ve vaktimi çalıyor ve benim gibi belkimde bi kaç kişi daha bende calmaması için oneride bulundum fantezisini filan karıstıgım yok tabi
Arkadaşın isteği doğrultusunda öneriler yapmaktan başka bişey yapamayız

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
https://ty.gl/7d1x6t3jnq malesef pahalı rahat oyun oynamak ıstıyorum alıcam

5600 yap al, on numara sistem.
Hocam Aldım Yazmısım gormemıssın sanırım onerı ıstedım elıme bıraz daha para gecebılır ılerde bıraz daha yukseltırım sıstemı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
kilan embappe
Hocam Aldım Yazmısım gormemıssın sanırım onerı ıstedım elıme bıraz daha para gecebılır ılerde bıraz daha yukseltırım sıstemı
Pardon hocam, o zaman bu sistemde yükselecek şey ekran kartı zaten, RTX 4060 Tİ/6700 XT çok sarar.

Bir de mekanik bir klavye çekilebilir. Klavye hiç olmamış.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
hocam elipmanlara o kadar para vermeye gerek var mıydı o paraya daha iyi donanım almak mantıklı olmaz mıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Pardon hocam, o zaman bu sistemde yükselecek şey ekran kartı zaten, RTX 4060 Tİ/6700 XT çok sarar.

Bir de mekanik bir klavye çekilebilir. Klavye hiç olmamış.
Hocam klavye cok ses yapae dıye mekanık ıstemedım kafa utuluyor ılerde 6700 veya 3080 fılan yukseltırım darbogaz olmazsa bir tane daha monıtor alırım 2k 🤌🏻

hocam elipmanlara o kadar para vermeye gerek var mıydı o paraya daha iyi donanım almak mantıklı olmaz mıydı
ıstedıgım oyunları oynatsın yeter ekıpmanlara cok onem verıyorum oncelıgım maus ve kulaklık dıgerlerı pekde onemlı degıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,226
Üyeler
164,981
Son üye
alduin1681
Top Bottom