tablet almalısın o zaman eskiden 9-10k lara girmistim osuda mouse ile de oynadım tablet ile de tablet cok buyuk arti eskiden mouseyle 6 starda fail atarken tablete alisinca 8.5 starlarda fc atiyodumOsu gibi çok hızlı oyunlar oynuyorum uzun süredir o yüzden msimin düşük olması taraftarıyım ve nvidia kesinlikle yazılım açısındanda çook çook daha iyi ayrıca bildiğin gibi yine studio özellikleri
mouse ile 8* ss yaptım diyorum conitablet almalısın o zaman eskiden 9-10k lara girmistim osuda mouse ile de oynadım tablet ile de tablet cok buyuk arti eskiden mouseyle 6 starda fail atarken tablete alisinca 8.5 starlarda fc atiyodum
mouse ile ben de yapıyodum 8star da tablet cok buyuk arti ya ama ogrenmesi suruyo birazmouse ile 8* ss yaptım diyorum coni
Böyle ileri seviye sisteme Xpg pylon değil başka parçalardan kısıp Xpg corereactore ya da dengi bir PSU alınmalı.XPG PYLON 750W 80+ BRONZ GÜÇ KAYNAĞI - Pckolik
Ürün Stok Kodu : PYLON750B-BKCEU EAN: 4710273776965pckolik.com
Bence gereksiz. Ama alıcının bileceği iş.Böyle ileri seviye sisteme Xpg pylon değil başka parçalardan kısıp Xpg corereactore ya da dengi bir PSU alınmalı.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Komikmiş. Baya kötü sistem.https://www.qp.com.tr/qp-octane-oyun-bilgisayari bunu al geç bence 3070 ti olan