Bilgisayar Virüs mü Girdi

Arkadaşlar merhaba elimde https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...-1600-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati,733678614.html bu m2den var. Cities Skylines'i denemek için korsan indirmiştim ve ssd nin kalan depolaması her açtığımda değişiyor mesela 1 hafta önce 217 idi sonra 218 oldu bugünde baktım 219du ve size yazmaya karar verdim sizce virüs mü veya virüs olduğunu nereden anlarız.
Epic games sana boşuna mı verdi free niye epic games varken korsan ? Kaspersky ile TAM arama yap

Oğlum bak benle kafa bulma öncelikle cümleleri sadece türkçe yaz ondan sonra gel o tablet olayını da unutmuş değilim
Sen ona bakma hocam, kendi halinde takılsın. Ama korsan kullanmanız da hiç hoş değil.
Dediğimi yapın lütfen sonucu bekliyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah yarın bir test yaparım
Tamamdır.

HitmanPro ile varsayılan tarama yapın, Kaspersky ile zaman kaybedersiniz. Herkes bi' tutturmuş Kaspersky diye. Bunun için Cloud based HitmanPro'yu kullanabilirsiniz. HitmanPro bunun için yapılmış bir yazılım.

Oğlum bak benle kafa bulma öncelikle cümleleri sadece türkçe yaz ondan sonra gel o tablet olayını da unutmuş değilim

Unutup unutmaman umrumda değil.

Belliki epic games oyunlarını kaçırmışsın.

Tavsiyem CRACK den uzak dur.

HitmanPro ile varsayılan tarama yapın, Kaspersky ile zaman kaybedersiniz. Herkes bi' tutturmuş Kaspersky diye. Bunun için Cloud based HitmanPro'yu kullanabilirsiniz. HitmanPro bunun için yapılmış bir yazılım.
Bilsem onu önerirdim hocam kusura bakmayın. Aklımda bu yöntem de artık.

knk valla çok haklısın bi insanın ihtiyacı var diye linçlemek güzel bişi böyle devam:cool: bide crackden uzak dur

Pc'yi güvenli moda al ve kaspersky ile tam tarama yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri