Arkadaşlar bilgisayarın açma tuşuna bastığım gibi çat diye bir ses geldi. daha sonra psu kısmından ateş çıktı şuan bişey yok AMA EVİN ŞALTERİNİ ATTIRDI bişey olmuşmudur. anakart yanmadı sadece psu yandı gibime geldi. ekran kartı karardı biraz.
rampagepsu marka model ne
o psu alınır mı beerampage
Sende birsey varmı c4 gibi patlamamıştır umarımrampage
Gibime gelmelik bir durum yok hocam komple sistem de gitmiş olabilir bir an önce kasanı bilgisayarcıya götür orada farklı psu ile kontrollerini sağlayınArkadaşlar bilgisayarın açma tuşuna bastığım gibi çat diye bir ses geldi. daha sonra psu kısmından ateş çıktı şuan bişey yok AMA EVİN ŞALTERİNİ ATTIRDI bişey olmuşmudur. anakart yanmadı sadece psu yandı gibime geldi. ekran kartı karardı biraz.
şu rampage algısını kırmak lazım kaliteli falan değil.
Sende birsey varmı c4 gibi patlamamıştır umarım
Ben almayın dediğimde bana sana göre kötü Rampage güzel diyorlaro psu alınır mı bee
ekipmanları iyi diyeymiş yok güzel uzun süre gidiyor tabi canım bundan bir kaç sene önce aldığım rampage kulaklığın ses sürücüsü düştü.Gibime gelmelik bir durum yok hocam komple sistem de gitmiş olabilir bir an önce kasanı bilgisayarcıya götür orada farklı psu ile kontrollerini sağlayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben almayın dediğimde bana sana göre kötü Rampage güzel diyorlar
ben 2 yıldır kullanıyorum mesela rampage sorunum yok, bu tarz ürünler şans işi