Bilgisayar yedeği için SSD mi alınmalı hard disk mi?

Yamaç

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
7000
Selamlar, yeni bir bilgisayar aldım. Bu yüzden eski bilgisayarımdaki tüm dosyalarımı yeni bilgisayarıma yedeklemem lazım. Bunun için harici SSD mi almalıyım yoksa? Hard disk mi almalıyım? 2TB boyut düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Önerdiğiniz marka var mı?

Yedekleyeceğim dosyalar arasında Büyük boyutlu program ve videolar var.

Kanka büyük video ve program diyorsun. Hard disk ile o dosyaları aktarmak günler sürer, kanser olursun. Ayrıca Hard disk yere bir kere düştü mü çöp olur, verilerin gider. SSD taş gibidir, düşse de sarsılsa da bozulmaz.

Şu ürünü al geç
Yoruum için teşekkür ederim fakat 1TB değil de 2TB modelleri var mı? Marka sağlam da boyutuna göre çok pahalı geldi ya.. 2TB olsa kesin bunu alırdım

Bakacağım mutlaka teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taşınabilir ssd önerisi veriyorusnuz iyi güzel de yedeklicek ssd lazım demiş illa taşınabilir halde olmasına gerek yok bence hem onu taşınabilir yapacak aksesuarları büyük markadan olmazsa daha da uygun olur fiyatlar
Sizin bir öneriniz var mı

Önerim düz bir ssd alıp onu istediğiniz vakit taşınabilir hale getirmeniz bu fiyatlar ucuz yollu m2 bile alabilirsiniz çünkü

Eski bilgisayarın leptop mu masaüstümü eski pc'endeki harddisk ssd neyse yeni pc'ye bağla varsa yoksada harddisk al

Eski bilgisayarın leptop mu masaüstümü eski pc'endeki harddisk ssd neyse yeni pc'ye bağla varsa yoksada harddisk al
Eski bilgisayar kasa. ben şehir değiştirdim evde de pc yii kullanan var o yüzden parça getiremem..

Geri