Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar yük altında kendini yeniden başlatıyor

semihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih polat
fortnite forest ya da spiderman remastered oynarken oluyor genelde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. acil çözüm varsa güzel olur perisan oldum 2 haftadir .

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Erçakır
occt denen program indirip power test yapar mısın bir. bende de aynı sorun avrdı. testi başlatır başlatmaz restart atıyordu. psu değiştirdim düzeldi. sende ne sorun var uğraşıp bulmak lazım tek tek deneyip. tek bir çözümü yok.

semihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
occt denen program indirip power test yapar mısın bir. bende de aynı sorun avrdı. testi başlatır başlatmaz restart atıyordu. psu değiştirdim düzeldi. sende ne sorun var uğraşıp bulmak lazım tek tek deneyip. tek bir çözümü yok.
yaptım testi işlemci 101 derece olduğu an kapandı termal macun yeniledim şimdi tekrar yapıyorum

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Erçakır
Tama o zaman sıcaklıktan dolayı kapandığını teyit etmişsin gibi. Macundan ziyade işlemci üzerine oturan bloğun, işlemcinin üzerine tam oturmaması, vidaların eşit sıkılmamamsından dolayı bir yana da fazla basıp öteki yanın havada kalması gibi sorunlar oluyor. Sektörün kanayan yarası

semihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tama o zaman sıcaklıktan dolayı kapandığını teyit etmişsin gibi. Macundan ziyade işlemci üzerine oturan bloğun, işlemcinin üzerine tam oturmaması, vidaların eşit sıkılmamamsından dolayı bir yana da fazla basıp öteki yanın havada kalması gibi sorunlar oluyor. Sektörün kanayan yarası
amdnin kendi soğutucusu vidalı değil karşılıklı iki çıta var sabit parçaya oturtuyoruz onu ama bloğa tam temas ediyor termal macun değiştirdikten sonra biraz daha fayda etti ama 1.30 dakika sonra gene 101 derece gördü sanırım soğutucu değiştiricem

Top Bottom