Neler Yeni

Bilgisayar’a bir şey Oldu Lütfen Yardım Edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar
Sabah daha yeni kalktım PC yi açtım sıkıntı yok sonra bi anda öavi ekran verdi ve PC yeniden başlatıldı sonra onarım seçenekleri filan geldi gene bi mavi ekran 2 seçenek var gelişmiş onarım seçenekleri ve kişisel bilgisayarınızı yeniden başlat yeniden başlattım sonra da “to skip disk checking, press any key 8 seconds.” Diye bir şey çıktı tıkladım 8-10 saat bekledim bir şey olmadı birileri yardım edebilirmi ?

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
GALİBA HARDİSKİNDE FALAN Bİ SIKINTI VAR

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sabah daha yeni kalktım PC yi açtım sıkıntı yok sonra bi anda öavi ekran verdi ve PC yeniden başlatıldı sonra onarım seçenekleri filan geldi gene bi mavi ekran 2 seçenek var gelişmiş onarım seçenekleri ve kişisel bilgisayarınızı yeniden başlat yeniden başlattım sonra da “to skip disk checking, press any key 8 seconds.” Diye bir şey çıktı tıkladım 8-10 saat bekledim bir şey olmadı birileri yardım edebilirmi ?

Biosa girdiğinde SSD veya HDD gözüküyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşletim sistemi Win 11 mi ?
Hayır 10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ilk ekranda direk şifre girme ekranı yerine siyah bi sayfa ve üzerinde pc bin özellikleri yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşletim sistemi Win 11 mi ?
Şey gelişmiş onarma seçeneklerinde iken herhangi bir şey seçince kullanıcı istiyor seçiyorum şifre istiyor o şifreyi acaba nereden sıfırlayabiliriz.

Son düzenleme:
Top Bottom