Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayara Görüntü Gelmiyor

Bura.K

80+ Silver
Frekans A2 hazır sistem aldım bugün saat 15:10 gibi elime ulaştı. Ekran kartının kurulumunu yaptım ancak hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor. TV’de de aynı PC monitöründe de. Ramleri, biosu ve ekran kartını çıkarıp tekrar taktim ama hala aynı. Karta güç geliyor bu arada.
6BF3C35C-E493-481F-8AC6-32DCD20C613E.jpeg

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Frekans A2 hazır sistem aldım bugün saat 15:10 gibi elime ulaştı. Ekran kartının kurulumunu yaptım ancak hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor. TV’de de aynı PC monitöründe de. Ramleri, biosu ve ekran kartını çıkarıp tekrar taktim ama hala aynı. Karta güç geliyor bu arada.
Alıntıyı görüntüle
kasanın bağlantıları tam görecek şekilde resim atabilir misin?

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
konuyu bölüyor gibi olucam ama ben bugün yt izlerken monitor bianda pixel pixel oldu ne yapicam ne edicem konu açıyorum yazanda yok bende böyle yazmaya karar verdim bana tavsiye verir misiniz
20230705_161859.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu bölüyor gibi olucam ama ben bugün yt izlerken monitor bianda pixel pixel oldu ne yapicam ne edicem konu açıyorum yazanda yok bende böyle yazmaya karar verdim bana tavsiye verir misiniz
20230705_161859.jpg

Bura.K

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ekran geldi. Bi yarım saat beklettim oldu. Teşekkürler yardımlarınız icin

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
ismail
konuyu bölüyor gibi olucam ama ben bugün yt izlerken monitor bianda pixel pixel oldu ne yapicam ne edicem konu açıyorum yazanda yok bende böyle yazmaya karar verdim bana tavsiye verir misinizAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu bölüyor gibi olucam ama ben bugün yt izlerken monitor bianda pixel pixel oldu ne yapicam ne edicem konu açıyorum yazanda yok bende böyle yazmaya karar verdim bana tavsiye verir misinizAlıntıyı görüntüle
hdmi yada dp hangisini kullanıyorsan kabloyu kontrol et

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
hdmi yada dp hangisini kullanıyorsan kabloyu kontrol et
reis kontrol ettim simdi dpi kablosunu çıkarıp duz monitörü başlattım ve no signal yazısı hala pixelli yani ekran kartında sıkıntı yok sanırım ama yine monitörün boyle olmasi beni cok üzdü alalı 1ay anca oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
reis kontrol ettim simdi dpi kablosunu çıkarıp duz monitörü başlattım ve no signal yazısı hala pixelli yani ekran kartında sıkıntı yok sanırım ama yine monitörün boyle olmasi beni cok üzdü alalı 1ay anca oldu
marka ne mönitröden mi sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,556
Üyeler
164,325
Son üye