- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 slotum varbirde anakartın 4 ram slotu mu var 2mi eğer 4 ram slotu varsa doğru yerlere takman gerekir
2 slotum varbirde anakartın 4 ram slotu mu var 2mi eğer 4 ram slotu varsa doğru yerlere takman gerekir
denedim görüntü alamadımRamleri denediyseniz ekran kartını söküp onboard görüntü almayı deneyebilirmisiniz ?
ses geliyormu hoparlör falan takın2 slotum var
ses gelmiyorses geliyormu hoparlör falan takın
şuanda virüs muhabbeti olduğu için kendime muhattap bulamadım o yuzden kendim çözmeye çalışıyorumRamin takılı olmadığını ve sonrasında kendinden taktığını dile getirmişsin. Ramleri besleyen ekipmanların arıza yapıp gelen voltajı kesme ihtimali söz konusu. Güzel bir teknik servise bırakıp arıza tespiti istemekte fayda var.
Maalesef ölçüm yapılmadan çözülecek bir kısmı kalmadı. Öngörüler bu şekilde. Ya ramlerin 2si de arızalı veyahut anakart'da ram slotuna voltaj gelmiyor. En mantıklı sebep bu.şuanda virüs muhabbeti olduğu için kendime muhattap bulamadım o yuzden kendim çözmeye çalışıyorum
ram slotunMaalesef ölçüm yapılmadan çözülecek bir kısmı kalmadı. Öngörüler bu şekilde. Ya ramlerin 2si de arızalı veyahut anakart'da ram slotuna voltaj gelmiyor. En mantıklı sebep bu.
Bozulmadan önce yaniyordu bu olaydan sonra yanmamaya basladiCihazı açtığın zaman power tuşunun ledi yanıyor mu?
ram slotuna voltaj ölçümü nasıl yapabilirimMaalesef ölçüm yapılmadan çözülecek bir kısmı kalmadı. Öngörüler bu şekilde. Ya ramlerin 2si de arızalı veyahut anakart'da ram slotuna voltaj gelmiyor. En mantıklı sebep bu.
Ramlerin arızalı değil kardeş. Ben sana net ve kesin arıza sebeplerini yazdım zatenram slotuna voltaj ölçümü nasıl yapabilirim