Neler Yeni

Bilgisayara güç Geliyor Fakat Ekran Gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerem
Ramin takılı olmadığını ve sonrasında kendinden taktığını dile getirmişsin. Ramleri besleyen ekipmanların arıza yapıp gelen voltajı kesme ihtimali söz konusu. Güzel bir teknik servise bırakıp arıza tespiti istemekte fayda var.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İşlemcin bozulmuş olabilir. Ramlerle ilgili problem olabilir. Teknik servise götürmen gerek. Daha fazla kurcalayıp iyice bozma derim.

ylcnefe22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe Yalçın
Ramin takılı olmadığını ve sonrasında kendinden taktığını dile getirmişsin. Ramleri besleyen ekipmanların arıza yapıp gelen voltajı kesme ihtimali söz konusu. Güzel bir teknik servise bırakıp arıza tespiti istemekte fayda var.
şuanda virüs muhabbeti olduğu için kendime muhattap bulamadım o yuzden kendim çözmeye çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerem
şuanda virüs muhabbeti olduğu için kendime muhattap bulamadım o yuzden kendim çözmeye çalışıyorum
Maalesef ölçüm yapılmadan çözülecek bir kısmı kalmadı. Öngörüler bu şekilde. Ya ramlerin 2si de arızalı veyahut anakart'da ram slotuna voltaj gelmiyor. En mantıklı sebep bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cebrail Güncü
Cihazı açtığın zaman power tuşunun ledi yanıyor mu?

ylcnefe22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe Yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cebrail Güncü
Cihaz açıkken power ledinin yanmamasının 3 sebebi var :

1- Şansın varsa power suppylyn işlemciyi besleyemiyor ve işlemciye güç gitmediğinden görüntü alamıyorsun.
2- Power suppylyn sağlamsa anakartın arızalıdır işlemciyi görmüyordur.
3- Her ikiside sağlamsa maalesef işlemcin bozulmuştur.

Anakart power supply bağlantılarını söküp tekrar tak ve açmayı dene, açılırsa anakartın arızalıdır.

ylcnefe22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Efe Yalçın
Maalesef ölçüm yapılmadan çözülecek bir kısmı kalmadı. Öngörüler bu şekilde. Ya ramlerin 2si de arızalı veyahut anakart'da ram slotuna voltaj gelmiyor. En mantıklı sebep bu.
ram slotuna voltaj ölçümü nasıl yapabilirim

Top Bottom