Neler Yeni

Bilgisayara SSD Bağlayınca Ekran Gelmiyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Arkadaşlar bir kaç gün önce aniden bilgisayar dondu ve pc yi kapattım. Açtım uzun süre sonrasında biosa girebildim fakat biosta ssd gözükmüyordu. Sonrasında tekrar kapatıp açtım yine çok uzun bekledim biosa girme ekranı geldi bir şeye dokunmadım biraz daha bekleyince bir yazı çıktı. yazı diskinizde yüklü bir yazılım yok tarzı bir şey di. bilgisayara taktığımda açarken anakarttaki vga ışığı yanıyor ve dediğim işlemer oluyor boot menüsünde ssd gözükmüyor anlamadığım bir şekilde nedenini sorabilir miyim bana yardımcı olabilecek sorunu çözebilmem için için yardımcı olur musunuz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Başka bir disk var mı? SSD'nin marka modeli nedir? O SSD'yi başka bir sisteme takıp deneme şansın var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir disk var mı? SSD'nin marka modeli nedir? O SSD'yi başka bir sisteme takıp deneme şansın var mı?
Başka harici diskim var HDD. çok eski bir hdd 5400rpm wd 1.5tb lık olan. SSD James Donkey 120GB olan versiyonu. Başka bir sisteme takıp deneme şansım var. birde şöyle bir şey denedim. Harici diske windows kurdum zaten kaç gündür onla idare ediyorum. windows çalışırken ssd yi taktım bilgisayar görmedi.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Başka harici diskim var HDD. çok eski bir HDD 5400rpm wd 1.5tb lık olan. SSD James Donkey 120GB olan versiyonu. Başka bir sisteme takıp deneme şansım var. birde şöyle bir şey denedim. Harici diske windows kurdum zaten kaç gündür onla idare ediyorum. windows çalışırken ssd yi taktım bilgisayar görmedi.
James Donkey LE modeli mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
James Donkey ssdlerde uyumsuzluk sorunu var 3 yıl değişim var yolla yenisini versinler

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
LE Yazmıyor JD120 YAZIYOR KUTUNUN ÜZERİNDE
Mesaj otomatik birleştirildi:

BEN BUNU 2 YIL ÖNCE ALMIŞTIM YİNE DE ALIRLAR MI GARANTİSİ BİTTİ
Capslock kapatın!
3 yıl birebir değişimi var ama şansınızı deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom