Neler Yeni

BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞTI SİLİNMİYOR

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ekran Görüntüsü (55).png
oyuna yama yaparken yanlıştıkla virüs yükledim silinmiyor o en baştaki buddy virüs denetim masasından sildim olmuyor o programın dosyasına girdim silinmiyor yeniden dene diyor format atmak istemiyorum nasıl silerim görev yöneticisindende görevi sonlandırmıyorum

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar dostum aynı sorunu kısa süre önce yaşadım nasıl çözdüğümü anlatayım sana

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ş-Şey.. AV ile taratır mısın ?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
oyuna yama yaparken yanlıştıkla virüs yükledim silinmiyor o en baştaki buddy virüs denetim masasından sildim olmuyor o programın dosyasına girdim silinmiyor yeniden dene diyor format atmak istemiyorum nasıl silerim görev yöneticisindende görevi sonlandırmıyorum
Virüs programı ile taratıp kaldırmayı deneyin. Olmazsa temiz kurulum yapmanız gerekebilir.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
kaspersky security cloud ile tam tarama ve Malwarebytes ile tarama yapın.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam şimdi https://forum.donanimarsivi.com/kon...girince-indirmeniz-gereken-yazilimlar.278456/ Burdaki programları indir kur işe yaramazsa Trojan Remover adlı basit bir program var ben de hiçbir programın silemediği bulamadığı şeyleri buldu sildi (3-4 defadan sonra) o da işe yaramazsa yama yaptığın oyunun klasöründeki sonradan eklediğin dosyaları sil oyunu doğrula yine geçmezse ki bence artık düzelir. Son çare son ihtimal olarak arka da telefonunuz açık sanırım onu kapatıp arka plan tamamını kapatıp internet bağlantısını tamamen geçip tekrar silmeyi deneyin

Hayırlı Akşamlar İnşaallah Yardımcı Olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
Eskilerin bu konudaki en bilindik reçetelerinden olan Combofix de deneyebilirsiniz.

Top Bottom