Dostum bilgisayarına zarar verecek değilim, amacım sisteminde ki zararlıyı temizlemek. Kaspersky yükle diyerek sorunu çözemeyiz.işte sorun orda bilmiyorum ne zaman tehlikeli bir şey olabileceğini
Dostum bilgisayarına zarar verecek değilim, amacım sisteminde ki zararlıyı temizlemek. Kaspersky yükle diyerek sorunu çözemeyiz.işte sorun orda bilmiyorum ne zaman tehlikeli bir şey olabileceğini
Crack indirmekten korkmayıp yardım etmek isteyen birisinden şüphelenmekde ayrı komedi zatenişte sorun orda bilmiyorum ne zaman tehlikeli bir şey olabileceğini
Mesaj otomatik birleştirildi:
format attırmak 30 TL attırsam da bişi kaybetmem aslında
Avast en berbat antiviruslerin başında geliyor, ve veri hırsızlığı yapıyor. Bu bilgisiz arkadaşa güvenme, sen bana AnyDesk indirip ID'ni söyle ben gerekeni yapacağım.sakın PC yi kapama avast veya 360 a aylık 30 TL ye abone ol virüsü sil aboneliği iptal et bitti
kesinlikleCrack indirmekten korkmayıp yardım etmek isteyen birisinden şüphelenmekde ayrı komedi zaten
İnsanları yanlış yönlendirme avastın kimlik hırsızlığı yaptığını bilmeyen yoktursakın PC yi kapama avast veya 360 a aylık 30 TL ye abone ol virüsü sil aboneliği iptal et bitti
@Treyarch güvenilir adamdır.Dediklerini yap hem bilgili hem güvenilir.işte sorun orda bilmiyorum ne zaman tehlikeli bir şey olabileceğini
Mesaj otomatik birleştirildi:
format attırmak 30 TL attırsam da bişi kaybetmem aslında
şimdi sen işlemi yaptıktan sonra köklü bir şekilde çözüme kavuşacağım 1 tane bile kötü ayzılım kalmayacak öyle miAvast en berbat antiviruslerin başında geliyor, ve veri hırsızlığı yapıyor. Bu bilgisiz arkadaşa güvenme, sen bana AnyDesk indirip ID'ni söyle ben gerekeni yapacağım.
Kesin bir şey söylemek doğru olmaz, fakat kökünü kazımak için gerekeni yapacağım.şimdi sen işlemi yaptıktan sonra köklü bir şekilde çözüme kavuşacağım 1 tane bile kötü ayzılım kalmayacak öyle mi
benim içim hiç rahat etmedi ya of of elimi ayağımı sevsinlerşimdi sen işlemi yaptıktan sonra köklü bir şekilde çözüme kavuşacağım 1 tane bile kötü ayzılım kalmayacak öyle mi
Ya sen bir format usb si hazırla format at boşver sen belli zaman kaybı olacak şnternet kafeye falan yükletme boşuna onlarda crack windows yüklüyor sen yapbenim içim hiç rahat etmedi ya of of elimi ayağımı sevsinler
Normalde sana yardım etmememiz gerekirdi. Ben yine iyi niyetimden ötürü sana yardım etmek istiyorum, AnyDesk indirip ID'ni belirtecek misin? Son defa soruyorum. Eğer yine başka bir şey söylersen konuyu terk edeceğim.benim içim hiç rahat etmedi ya of of elimi ayağımı sevsinler
formatlasam direk yani kurtuluyorum değil miKesin bir şey söylemek doğru olmaz, fakat kökünü kazımak için gerekeni yapacağım.
internetten bakarak yapabilir miyimYa sen bir format usb si hazırla format at boşver sen belli zaman kaybı olacak şnternet kafeye falan yükletme boşuna onlarda crack windows yüklüyor sen yap