FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Aynen internetten bakformatlasam direk yani kurtuluyorum değil mi
internetten bakarak yapabilir miyim
Aynen internetten bakformatlasam direk yani kurtuluyorum değil mi
Formatlamadan önce virüsü içeriden temizleyip format atmak daha mantıklı olur.formatlasam direk yani kurtuluyorum değil mi
Windows 10 indir yaz microsoftun iso indir sitesine gir aracı indire bas mediatool inecek 17mb ordaku asamaliri yapyap usbni tak en az 8gb.Yüklenir kendisi teknobiyotik veve shifdelete youtube kanallarinda detayli anlatim varvar zaten.benim içim hiç rahat etmedi ya of of elimi ayağımı sevsinler
formatlasam direk yani kurtuluyorum değil mi
hocam gerçekten çok teşekkürler iyi niyetinizi anlıyorum çok ama çok teşekkürler tanımadığınız birine yardımcı olmaya çalısıyorsunuz ama sanırım format atacağım eğer fikrim değişirse size ulaşırıım teşekkürlerNormalde sana yardım etmememiz gerekirdi. Ben yine iyi niyetimden ötürü sana yardım etmek istiyorum, AnyDesk indirip ID'ni belirtecek misin? Son defa soruyorum. Eğer yine başka bir şey söylersen konuyu terk edeceğim.
Piyango kaçtı. @bruhmoment0Neye inat ediyorsun? Benden bu kadar, iyi günler.
Çağdaş abi?? ShsjsjajsjsjsUmarım bir daha kalkışmaz
Nasıl yardımcı olabilirim?Çağdaş abi?? Shsjsjajsjsjs
Twitchteki yayınlara geliyom demi knkNasıl yardımcı olabilirim?
Galaxy S20 isteyeceksen, artık kullanılamaz durumda. Ermenistana ateşledik, sağlamlık testinden sağlam çıkamadı kerata. Allah affetsin
EvtTwitchteki yayınlara geliyom demi knk
Bazıları güvenli modda kayıt defterinde çalışabiliyor.PC yi güvenli modda çalıştır ve malwarebytes ile tarama yap güvenli modda virüs çalışamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne indiriyordun ? Crack olarak ?
Nick ne ben kendimenes