Neler Yeni

Bilgisayara Virüs mü Girdi?

Baturalp2608

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Baturalp2608
arklar bugün oldu bu olay halen devam edio sorun şu pc de oyun oynarken yada bi şey yaparken bi anda iphonlarda vidoyu bitirdikten sonra gelen bir ses varya o ses gelior ve anlamadım nerden geldiğini
Mesaj otomatik birleştirildi:

arklar bugün oldu bu olay halen devam edio sorun şu pc de oyun oynarken yada bi şey yaparken bi anda iphonlarda vidoyu bitirdikten sonra gelen bir ses varya o ses gelior ve anlasanki biri kayıt alıo gibi

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
arklar bugün oldu bu olay halen devam edio sorun şu pc de oyun oynarken yada bi şey yaparken bi anda iphonlarda vidoyu bitirdikten sonra gelen bir ses varya o ses gelior ve anlamadım nerden geldiğini
iphonelardaki ne sesi yüklediğin bir uygulamadan olabilir en yakın zaman bir şey yükledin mi ?

Baturalp2608

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Baturalp2608
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ÇEKİRGE

80+ Bronze
DİYORUM YA VİDEO BİTİMİNDE GELEN SES
Millete laf anlatamadın diye sinirlenme. Herkesin iPhone'u mu var? Boş boş konuşmayın. Kimse müneccim falan değil.

Ayrıca burası forum. Senin arkadaşlarınla konuştuğun bir WhatsApp grubu falan da değil. Yazımınıza dikkat edin.

Baturalp2608

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Baturalp2608
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millete laf anlatamadın diye sinirlenme. Herkesin iPhone'u mu var? Boş boş konuşmayın. Kimse müneccim falan değil.

Ayrıca burası forum. Senin arkadaşlarınla konuştuğun bir WhatsApp grubu falan da değil. Yazımınıza dikkat edin.
ne yapmışım şimdi ayrıca benimde iphoneum yok bildiklerini düşündüm bunda bişey yok bence ve capslock açık kalmış diye ne bu tavır böyle

BIZ IPHONEMU KULLANIYOZ KAFANMI IYI G
bende kullanmıom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal