büyük ihtimal adaptörden ama prizden de olabilir ayırt edemedim farklı prize takılı ama monitörCızırtı adaptörden mi geliyor? Prizin kendisinden mi?
Hocam adaptör sıkıntılı da bilgisayarıma zarar gelmesin diye yazdım oyle Bi durum söz konusumuDostum evdeki her hangi bir prize bir şey takarken cızırtı ya da anlık olarak çat çut şeklinde ışık patlamaları oluyorsa, o prizi evde yok sayacaksınız. Kesinlikle kullanmayacaksınız. Burada konuşulmasını asla istemeyeceğimiz sonuçlar doğurabilir. Babanız bilir ''kaçak akım rölesi'' denen bir alet var. Kesinlikle ama kesinlikle kullanın.
Adaptör sıkıntılıysa monitörün model koduyla yenisini sipariş edebilirsin. Kararsız elektrik akımı ekranda panel dediğimiz sisteme zarar verir. Bilgisayar kasalarındaki PSU denen şey, laptopların ya da monitörlerin adaptörleriyle aynı şeydir. Böyle daha iyi anlaşılır konu senin açından.Hocam adaptör sıkıntılı da bilgisayarıma zarar gelmesin diye yazdım oyle Bi durum söz konusumu
Hocam monitörüm eski yeni monitör alacağım nasip olursa monitöre sıkıntı gelse problem olmaz da sisteme gelmemesi lazımAdaptör sıkıntılıysa monitörün model koduyla yenisini sipariş edebilirsin. Kararsız elektrik akımı ekranda panel dediğimiz sisteme zarar verir. Bilgisayar kasalarındaki PSU denen şey, laptopların ya da monitörlerin adaptörleriyle aynı şeydir. Böyle daha iyi anlaşılır konu senin açından.