AOC Q27G4ZR dp cızırtı sesi

Xelushy

80+
Reaksiyon skoru
136
Merhaba arkadaşlar monitörün display port kısmından geçmeyen bir cızırtı sesi var ve çok rahatsız ediyor böyle full tinleme sesi var monitör de bu neyden kaynaklanıyor olabilir 2 tane farklı dp denedim farklı priz denedim monitör ün sesini de full kıstım hatta ses ayarlarında devre dışı da bıraktım monitörden memnunum 1 tane de ölü pikseli var acaba değişim mi istesem 9 gün oldu

Merhaba arkadaşlar monitörün display port kısmından geçmeyen bir cızırtı sesi var ve çok rahatsız ediyor böyle full tinleme sesi var monitör de bu neyden kaynaklanıyor olabilir 2 tane farklı dp denedim farklı priz denedim monitör ün sesini de full kıstım hatta ses ayarlarında devre dışı da bıraktım monitörden memnunum 1 tane de ölü pikseli var acaba değişim mi istesem 9 gün oldu
Değişim iste coil whine var
Bende yakın zamanda o modeli almayı düşünüyorum nasıl?

Değişim iste coil whine var
Bende yakın zamanda o modeli almayı düşünüyorum nasıl?
model güzel görüntü kalitesi de güzel parlaklığı da iyi hatta bana çok geldi %80 kullanıyorum ama hem 1 tane ölü piksel çıktı ben de hem de ips glow var

Hocam o ses Coil Whine. Monitörün içindeki güç devreleri yüksek Hz değerinde çalışırken titreşim yapıyor, kabloyla veya ayarla düzelmez.
Hem rahatsız edici cızırtı var hem de ölü piksel. Cihaz bariz kusurlu. 14 gün dolmadan hiç bekleme, direkt iade et veya değişim iste. O ses zamanla geçmez, aksine daha çok sinirini bozar.

Hocam o ses Coil Whine. Monitörün içindeki güç devreleri yüksek Hz değerinde çalışırken titreşim yapıyor, kabloyla veya ayarla düzelmez.
Hem rahatsız edici cızırtı var hem de ölü piksel. Cihaz bariz kusurlu. 14 gün dolmadan hiç bekleme, direkt iade et veya değişim iste. O ses zamanla geçmez, aksine daha çok sinirini bozar.
öyle yapacağım hocam satıcı sinerji ama gönderici amazon. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim

sinerji garanti konusunda inşAllah pişman etmez baya olumsuz yorum var

1 adet ölü piksel birazdan fazla ips glow ve dp tan gelen cızırtı sesi garanti kapsamına girer mi dostlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,924
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri