Bilgisayarcıda "BEDAVAYA" Çalışmak ?

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Üniversiteye gidene kadar 2-3K kenara koyup eski memleketim Balıkesir'e arkadaşların yanına tatile gitmek istiyordum. Ağustosta çalışırım 6-7 haftalık paramı kenara koyar giderim diye düşünüyordum. Babam dün aradı işte sana iş buldum bilgisayarcıda adamlara seni anlattım beğendiler diye. Ki donanım konusunda bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Az önce adamların dükkanına gittim konuştuk ettik. Sabah 8 - Akşam 8 çalışırsın kardeşim dedi. Para konusuna gelirsek para yok dedi. İçimden "BU NE AYAK LAN :D" dedim resmen... 18 yaşına gelmişim daha önce oto sanayide haftalık 70 liraya 2 sene çalışmışım gel gelelim adam yetkin olduğum bir işte bana bedava çalış diyor. Bilgisayar parçalarındaki sorunlara bakarsın, temizlik yaparsın, camları silersin dedi. Yemeğe ise eve gidecekmişim. Babama anlattım durumu hemen. "Bedavaya çalışmam diyor" dedi arkadaşlarına güldü. Ben gülünecek bir şey göremedim. Günlük 80-100 arası alan arkadaşlarım var bir sürü. Hepsi çay ocağında, nargile kafede akşama kadar oturuyorlar açıkçası. Şok oldum ne yapayım sizce ?

Son düzenleme:
Üniversiteye gidene kadar 2-3K kenara koyup eski memleketim Balıkesir'e arkadaşların yanına tatile gitmek istiyordum. Ağustosta çalışırım 6-7 haftalık paramı kenara koyar giderim diye düşünüyordum. Babam dün aradı işte sana iş buldum bilgisayarcıda adamlara seni anlattım beğendiler diye. Ki donanım konusunda bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Az önce adamların dükkanına gittim konuştuk ettik. Sabah 8 - Akşam 8 çalışırsın kardeşim dedi. Para konusuna gelirsek para yok dedi. İçimden "BU NE AYAK LAN :D" dedim resmen... 18 yaşına gelmişim daha önce oto sanayide haftalık 70 liraya 2 sene çalışmışım gel gelelim adam yetkin olduğum bir işte bana bedava çalış diyor. Bilgisayar parçalarındaki sorunlara bakarsın, temizli yaparsın, camları silersin dedi. Yemeğe ise eve gidecekmişim. Babama anlattım durumu hemen. "Bedavaya çalışmam diyor" dedi arkadaşlarına güldü. Ben gülünecek bir şey göremedim. Günlük 80-100 arası alan arkadaşlarım var bir sürü. Hepsi çay ocağında, nargile kafede akşama kadar oturuyorlar açıkçası. Şok oldum ne yapayım sizce ?
Çalışmayın hocam emeğinizin karşılığı olsun. 100₺ yüksek bir meblağ değil vermesi gerekir

Üniversiteye gidene kadar 2-3K kenara koyup eski memleketim Balıkesir'e arkadaşların yanına tatile gitmek istiyordum. Ağustosta çalışırım 6-7 haftalık paramı kenara koyar giderim diye düşünüyordum. Babam dün aradı işte sana iş buldum bilgisayarcıda adamlara seni anlattım beğendiler diye. Ki donanım konusunda bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Az önce adamların dükkanına gittim konuştuk ettik. Sabah 8 - Akşam 8 çalışırsın kardeşim dedi. Para konusuna gelirsek para yok dedi. İçimden "BU NE AYAK LAN :D" dedim resmen... 18 yaşına gelmişim daha önce oto sanayide haftalık 70 liraya 2 sene çalışmışım gel gelelim adam yetkin olduğum bir işte bana bedava çalış diyor. Bilgisayar parçalarındaki sorunlara bakarsın, temizli yaparsın, camları silersin dedi. Yemeğe ise eve gidecekmişim. Babama anlattım durumu hemen. "Bedavaya çalışmam diyor" dedi arkadaşlarına güldü. Ben gülünecek bir şey göremedim. Günlük 80-100 arası alan arkadaşlarım var bir sürü. Hepsi çay ocağında, nargile kafede akşama kadar oturuyorlar açıkçası. Şok oldum ne yapayım sizce ?
Köle arıyorlar insan hep paragöz

sonra gençler iş beğenmiyor. çalışmayın

Para yoksa çalışmam deseydin. Öyle bir şey olur mu yahu? Bu insanlar iyice çığırından çıktı. Yemeğede eve gidecekmiş babababababa ben elektrik elektronik üzerine bir dükkanda çalışmıştım aynı senin gibiyken ama aylık 800 falan alıyordum tabi o zamanlar 800 kötü bir para değildi şu dönemin muhtemelen 2k 3ksına denk geliyor ve sıfır bilgiye sahiptim adam beni aldı hem sıfırdan yetiştirdi hemde para verdi hemde dükkanı bana emanet etti gitti işlerini halletti ben adamın işlerini hallettim. Böyle adamların yanında çalışın. Bedavaya eleman arıyorsa gitsin karısını çalıştırsın adi herif. Acayip sinir oldum şuan tövbe estağfurullah ya

Üniversiteye gidene kadar 2-3K kenara koyup eski memleketim Balıkesir'e arkadaşların yanına tatile gitmek istiyordum. Ağustosta çalışırım 6-7 haftalık paramı kenara koyar giderim diye düşünüyordum. Babam dün aradı işte sana iş buldum bilgisayarcıda adamlara seni anlattım beğendiler diye. Ki donanım konusunda bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Az önce adamların dükkanına gittim konuştuk ettik. Sabah 8 - Akşam 8 çalışırsın kardeşim dedi. Para konusuna gelirsek para yok dedi. İçimden "BU NE AYAK LAN :D" dedim resmen... 18 yaşına gelmişim daha önce oto sanayide haftalık 70 liraya 2 sene çalışmışım gel gelelim adam yetkin olduğum bir işte bana bedava çalış diyor. Bilgisayar parçalarındaki sorunlara bakarsın, temizlik yaparsın, camları silersin dedi. Yemeğe ise eve gidecekmişim. Babama anlattım durumu hemen. "Bedavaya çalışmam diyor" dedi arkadaşlarına güldü. Ben gülünecek bir şey göremedim. Günlük 80-100 arası alan arkadaşlarım var bir sürü. Hepsi çay ocağında, nargile kafede akşama kadar oturuyorlar açıkçası. Şok oldum ne yapayım sizce ? @Harley Quinn❖
harleyi niye etiketledin. ne anlarki harley bu işlerden. kardeşim artı beleşe dayak bile atmıyorlar haberin olsun. boşver sanayide daha çok para var.

Çalışmayacağım de bu kadar basit.

Üniversiteye gidene kadar 2-3K kenara koyup eski memleketim Balıkesir'e arkadaşların yanına tatile gitmek istiyordum. Ağustosta çalışırım 6-7 haftalık paramı kenara koyar giderim diye düşünüyordum. Babam dün aradı işte sana iş buldum bilgisayarcıda adamlara seni anlattım beğendiler diye. Ki donanım konusunda bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Az önce adamların dükkanına gittim konuştuk ettik. Sabah 8 - Akşam 8 çalışırsın kardeşim dedi. Para konusuna gelirsek para yok dedi. İçimden "BU NE AYAK LAN :D" dedim resmen... 18 yaşına gelmişim daha önce oto sanayide haftalık 70 liraya 2 sene çalışmışım gel gelelim adam yetkin olduğum bir işte bana bedava çalış diyor. Bilgisayar parçalarındaki sorunlara bakarsın, temizlik yaparsın, camları silersin dedi. Yemeğe ise eve gidecekmişim. Babama anlattım durumu hemen. "Bedavaya çalışmam diyor" dedi arkadaşlarına güldü. Ben gülünecek bir şey göremedim. Günlük 80-100 arası alan arkadaşlarım var bir sürü. Hepsi çay ocağında, nargile kafede akşama kadar oturuyorlar açıkçası. Şok oldum ne yapayım sizce ?
Bu türk babalarinin cocuklarini köle gibi yasatip "hayati ögren" deme sevdalaribi anlamiyorum bilader. Hayat it gibi calisip karsiligini alamamak mi? Bu ne tür bir geri kafalilik? Kardesim yerinde olsam para yok dedigi an kafami gömerdim suratina peygamber sabri varmis sende

Hocam resti çekim ve çalışmayın bunların her türlüsünü gördüm diyordum ama bu yeni direk resti çek git kendine iş bul aga

Ben olsam çalışmazdim

Bu konu forumda sanki daha once acilmisti
Acilmasa bile ciddi ciddi bunu sordugunu dusunmuyorum adam eve git ye deyince kavga cikmadi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,008
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri