Neler Yeni

Bilgisayarcıda çalışarak ne kadar maaş alırım?

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar maraba,
Aklıma Dropshipping işi geldi ve bu işe atılmak istiyorum fakat sermayem yok
bende bilgisayardan az buçuk anladığımdan ve yaza kadar dahada gelişeceğimi
düşündüğüm için bilgisayarcıda çalışmak istiyorum ne kadar maaş alırım (3 ay süre)
ve şunuda belirtmek isterim kazandığım tüm parayı Dropshipping için harcıyacağım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam LGS iyi o yüzden biraz bunlara kafa yoruyorum
O zaman kafa yorma devam et.Tek seferlik şans kötü bir liseye gitme.390 puanla mesleğe gidiyorum bu arada,ara puanda kalınca bir yere yerleşemiyorsun.

ycl.iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İbrahim yücel
En azından lgs için biraz bekle bence zaten az bi zaman kaldı puanla alan meslek liselerinde bilişim falan okuyabilirsin senin için daha yararlı olur ve iş bulmanda kolaylaşır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada iokbs yede başvur istersen başvuruları devam ediyormu bilmiyorum aylık burs almış olursun soruları zor olmuyor kazanıma çalışırsan kazanabilirsin

Valla bro yeteneğimin olduğu yerlere girmek istiyorum
sanayi nasıl peki
Dostum ben 2019 da çalışmıştım 3 aya yakın bilgisayarcıda. O dönem 1K veriyordu.
O zamanlar 1 gram altın 280 tl falandı. Kaba taslak verdiği paraya 3.5 gram altın alınabiliyormuş o dönem.

Şu an 3.5 gram altın, 4K para yapıyor.
Bi yere girsen sana verecekleri para bu para olur diye düşünüyorum. Asgari ücret verecekse öpüp başına koymalısın.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Yok ya mahalle arası kazık fiyat isteyen bilgisayarcılarda :d

O kadar olur mu yaa ben 2K falan anca verirler diye düşünüyordum :D
büyük ihtimal öyle olur, işe alacakları bile meçhulken para almayı düşünmek bi tık garip bence hocam. Görüşmeden tahmin yapılabilecek şeyler edğil bunlar. Zamanı gelince düzgün bir üslüp ile görüşüp anlaşmanız lazım sonuçta o iş yerlerinin de kendi göre bi iç ekonomisi vs var

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
En azından lgs için biraz bekle bence zaten az bi zaman kaldı puanla alan meslek liselerinde bilişim falan okuyabilirsin senin için daha yararlı olur ve iş bulmanda kolaylaşır

Bu arada iokbs yede başvur istersen başvuruları devam ediyormu bilmiyorum aylık burs almış olursun soruları zor olmuyor kazanıma çalışırsan kazanabilirsin
Mesleğin hiç bir türlüsünü önermiyorum.He şöyle liseler var taban puanı 440,430 o mesleklere gidebilir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Niye önermiyorsun ?
Yüksek puan alma ihtimali varsa yani dersleri iyise mesleğe gitmesi saçmalık olur,dediğim 440lı mesleklerden bahsetmiyorum.Diğer meslek liselerin çevresi belli zaten.390 puanla gittiğim okulda bile aktif suçlular var,uyuşturucusundan silahçısına.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bora
haftalık 200 verirler

Buradaki kimseyi dinleme meslek lisesine falan gitme sakın istiyorsa bilişimin kralı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Yok ya mahalle arası kazık fiyat isteyen bilgisayarcılarda :d

O kadar olur mu yaa ben 2K falan anca verirler diye düşünüyordum :D
2 3 bin lira çırak maaşı alırsın anca belki onu daa vermez. Kimi yer günde 100 tl bile vermiyor. Bilgine güveniyorsan al sat yap

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bora
Para kazanmayı boşver sadece dersleri düşünmen gerek şuan kanka ben çok pişmanım 17 yaşındayım hiç ders çalışmadım şimdi sabah akşam çalışsam yks zor yetiştirim boşver bu işleri derslere bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Para kazanma hırsın güzel fakat o yaşlarda seni bu mecrada tokatlarlar. Ders çalış, dil çalış, ing, isp, fra, sana gelecekte daha çok para kazandırır.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Şuan yanımda 14 yaşında 2 tane çalışanım var çırak statüsünde 3000tl maaş veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,205
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom