Neler Yeni

Bilgisayarcının topladığı sistem nasıl?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Forumuye

80+ Bronze
Dediğiniz şeyi anlamıyorum. Şimdi siz o PC 60FPS verse bile 50fps veren APU daha iyi mi diyorsunuz? Peki neye göre öyle ben oyunu daha iyi oynayacaksam bite öbürü daha iyi?

60fps almaz diyecekseniz almazsa zaten almam o bilgisayarı.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Dediğiniz şeyi anlamıyorum. Şimdi siz o PC 60FPS verse bile 50fps veren APU daha iyi mi diyorsunuz? Peki neye göre öyle ben oyunu daha iyi oynayacaksam bite öbürü daha iyi?

Allah belanı versin hayatımda senin kadar keriz birisini görmedim. Naparsan yap takıl kafana göre. APU güncel, senin alacağın kasa 12 yıl önceki malzemeler. APU ya ilerde ekran kartı takabilirsin. İşlemciyi yükseltebilirsin. Ama alacağına yapamazsın.

En İyi Cevap
7

Olay FPS değil anlamıyor musunuz? Yoksa bir anlama sıkıntınız mı var?
APU isterse 1FPS versin yine de daha iyi ve güncel.
Ayrıca o sistem 20fps bile veremeyecek yada o pc'ci sizi kandıracak video kaydı koyacak başka bir pc'den alıp.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

sen al o sistemi. 1 musibet 1000 nasihatten iyidir. atasözü öğrenmiş olursun.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Sistem 10 yıllık bu ne bu arada parçalar 2. el haberin olsun o kadar eski parçaların sıfırı bulunmaz bence

Şimdi baktım işlemcinin sıfırı varmış

En İyi Cevap
7
Sistem 10 yıllık bu ne bu arada parçalar 2. el haberin olsun o kadar eski parçaların sıfırı bulunmaz bence
Yok ya 10. el olmuştur onlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi lütfen 2 gün sonra oyunda 10 fps alınca yada psu patlayıp yangın çıkınca gelip burada konu açıp ağlamayın gidin o kıytırık pc'cide ağlayın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom