Neler Yeni

bilgisayarcıya windows yüklemek için götürdüğüm laptop 6 saatir işi bitmedi

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
evde flash yok o yüzden götürdüm toksa götürmezdim.kendim yapardım
Bir arkadaşından flash bulsan daha iyi olurdu senin için, yani parça çalınma durumu olmasa bile zamanın çalınıyor şu an o.O2

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
arkadaşlar yeni bir laptop aldım.Freedos geldi bende flaş olmadığı için götürmek zorunda kaldım.Saat 12 de götürm ve şuan hayla işi bitmemiş. yani yapacagı sadece format atıp, windows 10 yüklemek, driveları yükleme ve office programlarını yüklemek.yani bence hepsi max 3-4 saate biterdi.Sizce
Senden önceki müşteriyle ilgilense bile ne yapacak flash belleği tak windows kur otomatik ilerliyor zaten bitince sana bi alo çakıcak bence farklı bir iş var. Öncelik vermemiştir ne demek ya sanki çuval taşıyo adam sırtında abartmayın. Bire bir de yarım saat bilemedin taş çatlasın 1 saatlik işi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
arkadaşlar yeni bir laptop aldım.Freedos geldi bende flaş olmadığı için götürmek zorunda kaldım.Saat 12 de götürm ve şuan hayla işi bitmemiş. yani yapacagı sadece format atıp, windows 10 yüklemek, driveları yükleme ve office programlarını yüklemek.yani bence hepsi max 3-4 saate biterdi.Sizce
Hocam bilgisayarcı sadece o işle uğraşmıyor o adama sizin gibi günde 10 20 tane insan gidiyor. Sizi sıraya almıştır işi bitince geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden önceki müşteriyle ilgilense bile ne yapacak flash belleği tak windows kur otomatik ilerliyor zaten bitince sana bi alo çakıcak bence farklı bir iş var. Bire bir de yarım saat bilemedin taş çatlasın 1 saatlik işi var
Öyle olmuyor genelde hocam. Savunmak için söylemiyorum eskiden bende bu işi yapmış biri olarak söylüyorum ama masanın üzerinde 5 6 bilgisayar olunca insanın şaftı kayıyor en ufak şeyi bile sıkıştıramıyor o sıkışıklığa

TahinPekmez

80+ Silver
6 saat orda beklediğin için sen suçlusun 🤤

pc ustasi1

80+ Silver
aga sen niye pc ciye götürüyon youtubeda tonla video var olmadı konu aç forumda ben yardım ederdim bide para verdin üstüne zamanım yok diyosan ortalama 20 dk sürüyor

TahinPekmez

80+ Silver
Akraba diye sona bırakmışlar seni, (akraba dediğin tam bir akbaba, aslında basit güven ve bas bo*a.)

Top Bottom