Oğuzhan Yücel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 662
steamede aynısını yapın olmazsa sorununuz başka bir şeyden kaynaklıAlıntıyı görüntüle
Bu hatayı verdi
steamede aynısını yapın olmazsa sorununuz başka bir şeyden kaynaklıAlıntıyı görüntüle
Bu hatayı verdi
Oyundayken bilgisayar çok ısınmaya başladı son 1 haftadır kendi uygulamasından bakıyorum bilgisayarın 75-80 civarı oluyor bazen 85'e çıkıyorOyun içi sıcaklık değerlerine Afterburner yazılımıyla bak eğer onlarda bir sorun yoksa temiz kurulum yapıp tekrar bir bak
Ori the Blınd Forest'a da yaptım aynı ayarı onda sorunsuz çalıştı cs çalışmıyor sadecesteamede aynısını yapın olmazsa sorununuz başka bir şeyden kaynaklı
benim laptobumda aynı sorun vardı steam ve csye yaptığım zaman çalışmıştı sizde niye olmadı anlamadımOyundayken bilgisayar çok ısınmaya başladı son 1 haftadır kendi uygulamasından bakıyorum bilgisayarın 75-80 civarı oluyor bazen 85'e çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ori the Blınd Forest'a da yaptım aynı ayarı onda sorunsuz çalıştı cs çalışmıyor sadece
Dosyaları doğruluyorum şu anda 2 adet dosyayı bulamadı tekrar indiriyor indirdikten sonra tekrar deneyeceğimbenim laptobumda aynı sorun vardı steam ve csye yaptığım zaman çalışmıştı sizde niye olmadı anlamadım
Yine aynı hatayı verdim ayarları kapatmak zorunda kaldım ama söylediğiniz ayar Oride işe yaradıbenim laptobumda aynı sorun vardı steam ve csye yaptığım zaman çalışmıştı sizde niye olmadı anlamadım
birde şöyle deneyelim csde yönetici tikini kaldırın steamde 2sinide tikleyinDosyaları doğruluyorum şu anda 2 adet dosyayı bulamadı tekrar indiriyor indirdikten sonra tekrar deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yine aynı hatayı verdim ayarları kapatmak zorunda kaldım ama söylediğiniz ayar Oride işe yaradı
Oldu ve ortalama fps 50'den 100 oldubirde şöyle deneyelim csde yönetici tikini kaldırın steamde 2sinide tikleyin
ne demek hocam ne mutlu size <3Oldu ve ortalama fps 50'den 100 oldu![]()