Neler Yeni

Bilgisayarda aşırı fps düşüşü

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Oyun içi sıcaklık değerlerine Afterburner yazılımıyla bak eğer onlarda bir sorun yoksa temiz kurulum yapıp tekrar bir bak
Oyundayken bilgisayar çok ısınmaya başladı son 1 haftadır kendi uygulamasından bakıyorum bilgisayarın 75-80 civarı oluyor bazen 85'e çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

steamede aynısını yapın olmazsa sorununuz başka bir şeyden kaynaklı
Ori the Blınd Forest'a da yaptım aynı ayarı onda sorunsuz çalıştı cs çalışmıyor sadece

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Oyundayken bilgisayar çok ısınmaya başladı son 1 haftadır kendi uygulamasından bakıyorum bilgisayarın 75-80 civarı oluyor bazen 85'e çıkıyor

Ori the Blınd Forest'a da yaptım aynı ayarı onda sorunsuz çalıştı cs çalışmıyor sadece
benim laptobumda aynı sorun vardı steam ve csye yaptığım zaman çalışmıştı sizde niye olmadı anlamadım

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
benim laptobumda aynı sorun vardı steam ve csye yaptığım zaman çalışmıştı sizde niye olmadı anlamadım
Dosyaları doğruluyorum şu anda 2 adet dosyayı bulamadı tekrar indiriyor indirdikten sonra tekrar deneyeceğim

Yine aynı hatayı verdim ayarları kapatmak zorunda kaldım ama söylediğiniz ayar Oride işe yaradı

Son düzenleme:

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Dosyaları doğruluyorum şu anda 2 adet dosyayı bulamadı tekrar indiriyor indirdikten sonra tekrar deneyeceğim

Yine aynı hatayı verdim ayarları kapatmak zorunda kaldım ama söylediğiniz ayar Oride işe yaradı
birde şöyle deneyelim csde yönetici tikini kaldırın steamde 2sinide tikleyin

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Top Bottom