Bilgisayarda aşırı yavaşlama

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar dün akşama kadar hicbir sorun yoktu cs go oynadım ve pc yi kapattım bugün sabah açtım 30 saniyede açılan pc 2 dk da açılmaya başladı neyse dedim masaüstüne geldim klasörlerin kapak resimleri bile yüklenmemiş neyse geçer belki dedim 5 ek geçti hala aynı yanı sistemde çok yavaşlama var google a tikliyorum 10 dk da açılıyor nr oldu bu bilgisayara anlamadım ne olur yardım

Hocam görev yöneticisini açın öncelikle diski zorlayan bir şey var onun ne olduğunu bulun.

Hocam görev yöneticisini açın öncelikle diski zorlayan bir şey var onun ne olduğunu bulun.
Görev yöneticisini açamayacak kadar donuyor bir anda oldu bu ne oldu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disk %100 ondan olabilir mi

Görev yöneticisini açamayacak kadar donuyor bir anda oldu bu ne oldu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disk %100 ondan olabilir mi
Diskin 100 olması sorun zaten. Onun yüz olmasına sebep olan şeyi bulmanız lazım. Görev yöneticisinde gözüküyor.

disk 100 ise virüs dosyalarına sızmış olabilir windows tam tarama yap hemen hile indirdiysen sil

Shifte basılı tutarak yeniden başlat dedim orada bilgisayarı sıfırla dedim sıfırlandı suanlik bir sıkıntı yok herkese teşekkur ederim

Windows 10 veya 8.1 de HDD kullanıyorsanız diskin %100 çalışması normal. Bu zamana kadar neden olmadı diye soru gelebilir aklınıza.
Neden tetiklendiğini bende bilmiyorum. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,712
Üyeler
190,088
Son üye
kesliedisturbed
Geri