Yardım Bilgisayarda iki ekran kartı kullanılır mı?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
Merhabalar merak ettiğim bir konu var, cevaplayabilirseniz sevinirim. Öncelikle anakart olarak MSI B550-A Pro kullanıyorum, sanırım iki adet ekran kartı slotu var.

Merak ettiğim şey şu; bilgisayara ikinci bir ekran kartı takarak sadece OBS ya da diğer kayıt alma programlarında falan kullanabilir mi? Oyun oynarken ya da başka işler yaparken normal ekran kartımı kullanacağım, sadece OBS ya da diğer kayıt programları için ikinci ekran kartını kullanacağım. Bu mümkün müdür? (İkinci ekran kartının RTX olduğunu varsayın.)

SLI ve crossfire destekleyen kartları takabilirsiniz. Kullandığınız işlemci bu iki kartı besleyeceği için çok güçlü olmalı. 1 ekran kartını sadece oyuna diğer ekran kartını ise video işlemlerine ayırma olayını bilmiyorum fakat olmayacaktır büyük ihtimalle. Çünkü SLI yaptığınız zaman 2 kart direkt 1 kart olarak geçiyor diye biliyorum.

Üzdü. Net cevap veren, deneyen kimse de yok galiba bunu daha önce. İkinci el bi kart alıp denemek lazım.

Üzdü. Net cevap veren, deneyen kimse de yok galiba bunu daha önce. İkinci el bi kart alıp denemek lazım.
İmzanızdaki sisteminiz doğruysa takacağınız RTX kart ile 2 ekran kartını birden kullanamazsınız. Monitör hangisine bağlıysa onu kullanırsınız. Crossfire destekleyen kartlara bakmanız gerek.

2 kart mantıklı değil ikinci slot genelde wifi/bluethooth kartları için kullanılıyor

Merhabalar merak ettiğim bir konu var, cevaplayabilirseniz sevinirim. Öncelikle anakart olarak MSI B550-A Pro kullanıyorum, sanırım iki adet ekran kartı slotu var.

Merak ettiğim şey şu; bilgisayara ikinci bir ekran kartı takarak sadece OBS ya da diğer kayıt alma programlarında falan kullanabilir mi? Oyun oynarken ya da başka işler yaparken normal ekran kartımı kullanacağım, sadece OBS ya da diğer kayıt programları için ikinci ekran kartını kullanacağım. Bu mümkün müdür? (İkinci ekran kartının RTX olduğunu varsayın.)
yapabilirsin

Teşekkürler cevaplarınız için. Elime ikinci bir ekran kartı geçerse deneyip kesin bir sonuç almak en iyisi olacak. O gün gelirse eğer konuyu günceller ya da yeni bir konu açarak bilgilendiririm ilgilenen herkesi :giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,249
Üyeler
174,100
Son üye
tonti
Geri