Neler Yeni

Yardım bilgisayarda internet var ama çok az bir kısmını kullaniyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
bilgisayarımda dün yani (15.10.2020) de hiç bir sıkıntı yoktu ama bügün kalktığımda internette bir yavaşlama hissettim modemi yeniden başlattım ama işe yaramadı telefondan giriyorum normal hızımı alıyorum patır patır açıyor ama bilgisayarım hayır spotify, steam tam bağlanamiyorum spotify da çevrim içi ol yazısı steamda arkadaş listesi hata veriyor bununlada kalmayıp internete giremiyorum youtube giriyorum tamam 3 deneme 1 i başaralıda başta örneğin tonguç akedemi veya eba giremiyorum site yarım yapamalk yükleniyor grafik olarak çıkmiyor karşıma çoğunluklada site yüklenemedi diyor küçük araştırma sonucu bu youtube 3 denemeden 1 ni 2 çıkarttım ama yine diğer sitelere giremiyorum lütfen bunla karşılaşanlar nası bunu çözerim oyun veya ders yapamiyorum internetim var ama kullanmiyorum internetim ile alakalı bir şey değil normal hızlar alıyorum telefondan (pc den hız testi yapamiyorum siteler yüklenmiyor ) lütfen bana yardım edin bunu yazarken bile 2 saat bekledim

internet sağlayıcım FİX NET paketim 35mb sınırsız paket alt yapım fiber

pc deki parçaların bir önemi yoktur her halde ama yinede anakartım :gıgabyte b250m d2v modeli

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,254
İsim
Fatih
Bilgisayara internet geldiğinden emin misiniz? Sağ altta dünya simgesi mi var?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
bilgisayarımda dün yani (15.10.2020) de hiç bir sıkıntı yoktu ama bügün kalktığımda internette bir yavaşlama hissettim modemi yeniden başlattım ama işe yaramadı telefondan giriyorum normal hızımı alıyorum patır patır açıyor ama bilgisayarım hayır spotify, steam tam bağlanamiyorum spotify da çevrim içi ol yazısı steamda arkadaş listesi hata veriyor bununlada kalmayıp internete giremiyorum youtube giriyorum tamam 3 deneme 1 i başaralıda başta örneğin tonguç akedemi veya eba giremiyorum site yarım yapamalk yükleniyor grafik olarak çıkmiyor karşıma çoğunluklada site yüklenemedi diyor küçük araştırma sonucu bu youtube 3 denemeden 1 ni 2 çıkarttım ama yine diğer sitelere giremiyorum lütfen bunla karşılaşanlar nası bunu çözerim oyun veya ders yapamiyorum internetim var ama kullanmiyorum internetim ile alakalı bir şey değil normal hızlar alıyorum telefondan (PC den hız testi yapamiyorum siteler yüklenmiyor ) lütfen bana yardım edin bunu yazarken bile 2 saat bekledim

internet sağlayıcım FİX NET paketim 35mb sınırsız paket alt yapım fiber

PC deki parçaların bir önemi yoktur her halde ama yinede anakartım :gıgabyte b250m d2v modeli
Virüs olma ihtimali

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara internet geldiğinden emin misiniz? Sağ altta dünya simgesi mi var?
dünya yok pc ve kablo var pc de internet var eminim olamsa zaten youtubeye giremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüs olma ihtimali
virüs derken ? son günlerde bir şey yüklemedim sadece keymaker yükledim zaten oda olmadı sonra başka bir programın deneme sürümünü indirdim
antivirüs programım malwarebytes dün bitti lisansı

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
dünya yok PC ve kablo var PC de internet var eminim olamsa zaten youtubeye giremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs derken ? son günlerde bir şey yüklemedim sadece keymaker yükledim zaten oda olmadı sonra başka bir programın deneme sürümünü indirdim
antivirüs programım malwarebytes dün bitti lisansı
Direk malwareile taratın keymaker yüklemişsiniz virüs direk

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bügün sabah windows un kendisin antivirüs programı ile tarattım bi sıkıntı yoku şimdi malwarebytes ile tarattım sonuç bu temiz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
bügün sabah windows un kendisin antivirüs programı ile tarattım bi sıkıntı yoku şimdi malwarebytes ile tarattım sonuç bu temiz
Telefonda sorun yok diyorsun,Modem-pc arasında kabloda sorun yoksa sorun bilgisayarınızda.

Top Bottom