berkay enes
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 105
- İsim
- berkay enes demir
bilgisayarımda dün yani (15.10.2020) de hiç bir sıkıntı yoktu ama bügün kalktığımda internette bir yavaşlama hissettim modemi yeniden başlattım ama işe yaramadı telefondan giriyorum normal hızımı alıyorum patır patır açıyor ama bilgisayarım hayır spotify, steam tam bağlanamiyorum spotify da çevrim içi ol yazısı steamda arkadaş listesi hata veriyor bununlada kalmayıp internete giremiyorum youtube giriyorum tamam 3 deneme 1 i başaralıda başta örneğin tonguç akedemi veya eba giremiyorum site yarım yapamalk yükleniyor grafik olarak çıkmiyor karşıma çoğunluklada site yüklenemedi diyor küçük araştırma sonucu bu youtube 3 denemeden 1 ni 2 çıkarttım ama yine diğer sitelere giremiyorum lütfen bunla karşılaşanlar nası bunu çözerim oyun veya ders yapamiyorum internetim var ama kullanmiyorum internetim ile alakalı bir şey değil normal hızlar alıyorum telefondan (pc den hız testi yapamiyorum siteler yüklenmiyor ) lütfen bana yardım edin bunu yazarken bile 2 saat bekledim
internet sağlayıcım FİX NET paketim 35mb sınırsız paket alt yapım fiber
pc deki parçaların bir önemi yoktur her halde ama yinede anakartım :gıgabyte b250m d2v modeli
internet sağlayıcım FİX NET paketim 35mb sınırsız paket alt yapım fiber
pc deki parçaların bir önemi yoktur her halde ama yinede anakartım :gıgabyte b250m d2v modeli