qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
PSU veya PSU kablosu sıkıntılı olabilir. (Sanmıyorum)pc kullanıyorum
PSU veya PSU kablosu sıkıntılı olabilir. (Sanmıyorum)pc kullanıyorum
WireGuard ile Proton VPN'i kaldır.Daha önceden hiç mavi ekran almadım ama bu hafta pc 2 kere mavi ekran hatası verdi hatayı anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump dosyalarını buraya paylaşıyorum https://drive.google.com/file/d/1v9fXKlIxHFFYsxXgwP2Tfaqi2F3IDend/view?usp=sharing
Programlar yazmıyordu nereden buldunuz?WireGuard ile Proton VPN'i kaldır.
direkt format atsam bütün sorunlar çözülür mü zaten pc yi windows 11 denemek istiyordum hem sürücüleri orda tekrardan kurarım hemde pc deki boş işime yaramayan uygulamalar gider sizce?PC mi Laptop mu kullanıyorsunuz?
lm komutuyla.Programlar yazmıyordu nereden buldunuz?
Analizlemek yeterli olmuyormu?lm komutuyla.
proton vpn var ama sitelere girmek için vardı wireguard indirmedim protonu mu silmem gerekli sadece?lm komutuyla.
Tabi neden olmasın.direkt format atsam bütün sorunlar çözülür mü zaten pc yi windows 11 denemek istiyordum hem sürücüleri orda tekrardan kurarım hemde pc deki boş işime yaramayan uygulamalar gider sizce?
Hayır. Detaylara inmek gerek.Analizlemek yeterli olmuyormu?
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özelliklere girip fotoğraf atar mısın?proton vpn var ama sitelere girmek için vardı wireguard indirmedim protonu mu silmem gerekli sadece?
Hayır. Detaylara inmek gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özelliklere girip fotoğraf atar mısın?
Bu WireGuard Microsoft ile alakalı sanırım. Şimdilik böyle kalsın sistem. Eğer tekrar mavi ekran verirse gönder bakayım.Alıntıyı görüntüleaz önce proton vpn vardı sildim hemen
Tamamdır bir de tekrar sorun olursa format atmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı hem ordan biosum baya eski onu ayarlarım hem pc de boş oyun vs var onlar gider yine sağolun yardımınız içinBu WireGuard Microsoft ile alakalı sanırım. Şimdilik böyle kalsın sistem. Eğer tekrar mavi ekran verirse gönder bakayım.
hocam merhaba yine mavi ekran hatası aldım yardımcı olurmusunuz? https://drive.google.com/file/d/1k2h_ExvkGpO1wVhSUJPjr0kHhfzUps96/view?usp=drive_linkBu WireGuard Microsoft ile alakalı sanırım. Şimdilik böyle kalsın sistem. Eğer tekrar mavi ekran verirse gönder bakayım.