Neler Yeni

Bilgisayarda steam oyunları için gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
https://amzn.eu/d/1w41hqT Şöyle bi gamepad buldum 1k Amazon prime a özel hoşuma gitti bu tür gamepadleri steamde vs kullanabiliyorum değil mi sallıyorum resident evil 2 de yaklaşık 1.5 K ya veya üstüne az da olsa çıkabilirim

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
arda bey
iyi bir gamepad değil attığın wraithten fantech shooter stoğu gelirse onu al

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Osman
Paranızı çöpe atmış olursunuz. Berbat bir cihaz. Xbox 9.serisinden ikinci el yakalamaya çalışın. İlla sıfır olsun diye düşünüyorsanız yılların eskitmediği efsane Logitech F710 düşünebilirsiniz. Xbox tabanlı yazılım olduğu için Microsoft-Steam entegrasyonu gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu orijinal gamepad ler bilgisayara uyumlu oluyor değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi forge hakkında bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranızı çöpe atmış olursunuz. Berbat bir cihaz. Xbox 9.serisinden ikinci el yakalamaya çalışın. İlla sıfır olsun diye düşünüyorsanız yılların eskitmediği efsane Logitech F710 düşünebilirsiniz. Xbox tabanlı yazılım olduğu için Microsoft-Steam entegrasyonu gayet iyi.
F710 alırım ama çok eski gözüküyor görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor logitechin gamepadlerin de

Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,811
İsim
Emre siyah
o bütçeye çıktıysan bunu alabilirsin
ya da stok bekle gelir mi bilmem

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,811
İsim
Emre siyah
Anladım peki bu attığınız gamepad 2k orijinal kollar 2.5k falan arada ki farka değer derseniz orijinal alayım
yani t4 cyclone pro xbox kolundan daha iyi ama ilerde arızalanırsa nasıl bir servis hizmeti alırsınız o konuda bir fikrim yok işte

Top Bottom