Erai
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
Merhabalar bilgisayarımı alalı 2 yıl oldu başlarda böyle bir sorun yoktu son 2-3 aydır var ve artık canımı sıkmaya başladı mesela valorant oynuyorum ben genelde bilgisayar 1 veya 2 saniyeliğine falan donuyor (bir oyunda minimum 3-4 kez) tekrar geliyor zaten valorantta da 1-2 saniye çok önemli adam direkt öldürüyor sistemim imzamda yazıyor çok fazla araştırdım ama asla bulamadım daha önce yaşayıp çözen veya çözmesini bilen varsa lütfen yardım etsin bunaldım artık
yaptığım şeyler:
windows 10 kullanıyordum 11'e geçtim, bios güncelledim, chipset güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyun ssd'deydi belki ssd sorunludur diye harddiske aldım ama yine de düzelmedi
not: ısı, fps, ve kullanım yüzde değerleri gayet normal ama ben yine de yakın zamanda termal macun değişmeyi düşünüyorum
yaptığım şeyler:
windows 10 kullanıyordum 11'e geçtim, bios güncelledim, chipset güncelledim, ekran kartını güncelledim, oyun ssd'deydi belki ssd sorunludur diye harddiske aldım ama yine de düzelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
not: ısı, fps, ve kullanım yüzde değerleri gayet normal ama ben yine de yakın zamanda termal macun değişmeyi düşünüyorum